Τι θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones;

Τι θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones;

Τι θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones;

Και ενώ ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει την επική «Μάχη του Γουίντερφελ» η HBO δημοσίευσε 8 φωτογραφίες από το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones που αναμένεται να σηματοδοτήσει το τέλος της μάχης των θρόνων.

Σε αυτες τις οκτώ φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο, βλέπουμε τον ταλαιπωρημένο από τη μάχη Τζον Σνόου με μια μεγάλη πληγή στο πρόσωπό του. Στην επόμενη εικόνα, βλέπουμε τους επιζώντες της μεγάλης μάχης, μεταξύ των οποίων η ηρωίδα Άρια, η Ντενέρις, η Σάνσα, ο Σάμγουελ Τάρλι και ο Γκρέιγουορμ, να προχωρούν προς τους σωρούς των νεκρών της μάχης, για να τους βάλουν φωτιά.

Η τρίτη εικόνα μας μεταφέρει πίσω στο Kings Landing, όπου η Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ κοιτάζει έξω από το παράθυρο, με τον Γιούρον Γκρέιτζοϊ να στέκεται πίσω της. Στην τέταρτη φωτογραφία βλέπουμε τα πλοία του στόλου τηςΝτενέρις Ταργκάριεν, με το σύμβολο των δράκων στα μαύρα τους πανιά. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες αιχμαλωτίζουν ξανά στιγμιότυπα από το Γουίντερφελ, που έχει μεταμορφωθεί σε τεράστιο νεκροταφείο μετά τη μεγάλη σφαγή της μάχης της Κυριακής.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

hbo-1
hbo-2
hbo-3
hbo-4

 

hbo-5
hbo-6
hbo-7
hbo-8

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή : Like.com.cy/ protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *