Τιμολέων Διαμαντής: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη στο MasterChef!

Τιμολέων Διαμαντής: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη στο MasterChef!

Τιμολέων Διαμαντής: Το πρώτο του μήνυμα μετά τη νίκη στο MasterChef!

Ο Τιμολέων Διαμαντής κατέκτησε τον τίτλο του ΜasterChef, μετά από έναν τελικό που μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μετά από μήνες απουσίας από το Instagram, ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής έκανε comeback online με μια φωτογραφία και ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμολέων Διαμαντής: Τι θα κάνει με το έπαθλο ο νικητής του MasterChef; (βίντεο)

«Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο MasterChef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας…! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο…» έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά έκανε ο Τιμολέων πριν γίνει σεφ

Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους .. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας…! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο.. #MasterChefGR #StarChannelTv #teamtimoleon @starchanneltv

A post shared by Τιμολέων Διαμαντής (@timoleon_diamantis) on

Πηγή : Like.com.cy

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *