Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Τίτλοι τέλους για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Τίτλοι τέλους έπεσαν για ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη Λάουρα Νάργες οι οποίοι τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το ζευγάρι δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Πέρασαν μια μεγάλη κρίση και πλέον δεν μένουν μαζί. Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος πρόσφατα διέγραψε όλες του τις κοινές φωτογραφίες με τη Λάουρα Νάργες από το Instagram, κάτι το οποίο δεν έκανε από την πλευρά της η παρουσιάστρια.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στη βάφτιση του γιου του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν είχαν κάνει άλλη κοινή έξοδο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήμα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2.

Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη.

Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο… υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις.

Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας.

Ισως η απόσταση στο συγκεκριμένο ζευγάρι αντί να το φέρει πιο κοντά, δημιούργησε εστίες τριβές. Προς το παρόν πάντως κανείς δεν αποκλείει την επανασύνδεση, ενώ Νάργες και Μουρούτσος δεν έχουν κάνει από την πλευρά τους καμία δήλωση για το θέμα.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *