Το απίστευτο κόλπο ενός 77χρονου: Σκαρφίστηκε τον πεθαμένο για να μπορεί να οδηγεί

Το απίστευτο κόλπο ενός 77χρονου: Σκαρφίστηκε τον πεθαμένο για να μπορεί να οδηγεί

Το απίστευτο κόλπο ενός 77χρονου: Σκαρφίστηκε τον πεθαμένο για να μπορεί να οδηγεί

Του Πέτρου Θεοχαρίδη

Ακόμα δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι λειτουργοί του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και αστυνομικοί της Τροχαίας Λεμεσού, για το τι σκαρφίστηκε 77χρονος, που κρίθηκε επικίνδυνος ως οδηγός, για να αποφύγει την επανεξέταση ικανοτήτων που του ζητήθηκε: Δήλωσε νεκρός.

Η Τροχαία Λεμεσού είχε εντοπίσει τον 77χρονο, μετά και από παράπονα πολιτών, να οδηγεί επικίνδυνα. Ακολουθώντας την καθορισμένη διαδικασία, ενημέρωσε το Τμήμα Οδικών Μεταφορών για να καλέσει για επανεξέταση των ικανοτήτων του 77χρονου στην οδήγηση αφού προσκομίσει και τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγείας για άδεια οδηγού.

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών απέστειλε επιστολή στον ηλικιωμένο οδηγό, καθορίζοντάς του ημερομηνία επανεξέτασης. Όμως, αντί εμφάνισης του 77χρονου, έλαβαν επιστολή που φέρεται να υπογράφει στενό συγγενικό του πρόσωπο, με την οποία ενημερώνεται το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ότι ο εν λόγω οδηγός απεβίωσε. Επισυνάφθηκε μάλιστα και το πιστοποιητικό θανάτου.

Στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών καταχώρησαν τα έγγραφα και έκλεισαν τον φάκελο για την επανεξέταση του «μακαρίτη». Μέχρι προ ημερών, όταν η Αστυνομία Λεμεσού έστειλε νέα επιστολή στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών, υπενθυμίζοντας και ζητώντας ξανά την επανεξέταση του συγκεκριμένου ηλικιωμένου οδηγού. Αιτία για να επανέλθει πιο επίμονα η Αστυνομία για διαδικασία επανεξέτασης του ηλικιωμένου, ήταν το γεγονός ότι ο «μακαρίτης» πιάστηκε να οδηγεί και πάλι επικίνδυνα.

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ζήτησε διευκρινίσεις αφού είχε το πιστοποιητικό θανάτου του καταγγελλόμενου και η Αστυνομία Λεμεσού προχώρησε στις απαραίτητες διευκρινίσεις. Για να διαπιστώσει ότι ο 77χρονος μόνο «μακαρίτης» δεν είναι και η επιστολή και το Πιστοποιητικό Θανάτου είχαν έναν και μοναδικό σκοπό: Να αποφύγει ο επικίνδυνος οδηγός την επανεξέταση των ικανοτήτων του στο τιμόνι.

Τώρα, διερευνάται το αν ο ίδιος ο ηλικιωμένος είχε γράψει την επιστολή ενημερώνοντας το ΤΟΜ ότι δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των ζωντανών και την υπέγραψε εκ μέρους του στενό συγγενικό του πρόσωπο και κυρίως το αν έκανε μόνος ή με συνεργό την πλαστογραφία του πιστοποιητικού θανάτου.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *