Το «Arya Challenge» είναι εμπνευσμένο από το Game of Thrones και έχει κατακτήσει το ίντερνετ

Το «Arya Challenge» είναι εμπνευσμένο από το Game of Thrones και έχει κατακτήσει το ίντερνετ

Το «Arya Challenge» είναι εμπνευσμένο από το Game of Thrones και έχει κατακτήσει το ίντερνετ

Το «Arya challenge» είναι η νέα viral πρόκληση που έχει κατακλύσει τα social media και είναι εμπνευσμένη από το πρόσφατο επεισόδιο του Game of Thrones.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την επική -σύμφωνα με τους φανς της σειράς- κίνηση που έκανε η Arya Stark με το σπαθί της προκειμένου να σκοτώσει τον Night King, σε μια από τις εντονότερες σκηνές του επεισοδίου «The Long Night», το οποίο προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Και τώρα η Μέισι Γουίλιαμς, που υποδύεται την Arya Stark, έχει κάνει εμμέσως τους θαυμαστές της σειράς να έχουν επιδοθεί σε μια ιντερνετική «μάχη», αναπαριστώντας την δική της κίνηση αλλά χωρίς σπαθί-χρησιμοποιούν οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, από κλειδιά μέχρι μπανάνες.

Τα σχετικά βίντεο κυκλοφορούν με τα hashtags #aryachallenge και #nottoday, με το δεύτερο να έχει αναφορά στα λόγια της Melisandre, της πρώτης δασκάλας της Arya, που είχε πει: «Τι λέμε στον θεό του θανάτου; Όχι σήμερα [σ.σ.Not today]».

Δείτε μερικά από τα βίντεο του Arya challenge:

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή : Like.com.cy/ .lifo.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *