ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYHAIR & NAILSΤο αξεσουάρ από τα 90’s που επέστρεψε για να μας κάνει τη...

Το αξεσουάρ από τα 90’s που επέστρεψε για να μας κάνει τη ζωή πιο…εύκολη

Μπορεί τις περισσότερες ώρες να τις περνάμε κλεισμένες στο σπίτι, το έχουμε πει ωστόσο πολλές φορές ότι πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας γιατί έτσι θα νιώθουμε πιο όμορφα!

Έρχεται, όμως, η ώρα σιγά-σιγά που θα λήξει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση (ναι, το πιστεύουμε ακράδαντα) και που θα ξαναβγούμε υγιείς στον έξω κόσμο. Ε, δεν πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για όλες τις νέες τάσεις στην ομορφιά; Αυτό, λοιπόν, θα κάνουμε σήμερα. Θα σου παρουσιάσουμε όλα τα super hot hair trends που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι στυλάτη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021.

Οι τάσεις, λοιπόν, στα μαλλιά αυτήν την άνοιξη «παίζουν» ανάμεσα στην απλότητα και το sexiness, στη διαφορετικότητα και το all-time classic. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις μια τάση που να σου αρέσει και να σε «κερδίσει» αμέσως. Υπάρχει όμως ένα ξαεσουάρ το οποίο έχουμε όλες οι γυναίκες στο σπίτι μας αλλά ποτέ δεν θα το βάζαμε σε κάποια έξοδο.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό το hair accessory; Ο λόγος για το… κλάμερ. Ναι αυτό το κοκαλάκι με το οποίο κάποτε πιάναμε κότσο τα μαλλιά μας θα φορεθεί πολύ φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάνε scroll, λοιπόν, και δες τις influencers που το έχουν αγαπήσει. Θα πάρεις σίγουρα ιδέες για να το φορέσεις κι εσύ με στυλ… από σήμερα κιόλας!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS