Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες! – Αυτή είναι η νέα τάση

Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες! – Αυτή είναι η νέα τάση

Το αξεσουάρ από το παρελθόν που επέστρεψε για τις νύφες! – Αυτή είναι η νέα τάση

H σημαντικοτερη ίσως στιγμη για μια γυναίκα είναι όταν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Από μικρή ονειρεύεται αυτή την ημέρα και πόσο μάλλον το νυφικό της που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Είναι γεγονός ότι το φόρεμα με το οποίο θα επιλέξει μια γυναίκα να παντρευτεί υπάρχει ήδη στο μυαλό της πολλά χρόνια πριν από την ημερομηνία του γάμου.

Από τα νυφικά «τούρτες» που ζυγίζουν περισσότερο από την ίδια τη νύφη μέχρι τα πολύ απλά μίνιμαλ λευκά φορέματα, το νυφικό είναι πολύ προσωπική υπόθεση.

Είναι σαν τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Βλέπεις ξαφνικά το νυφικό να κρέμεται στην κρεμάστρα ή να φιγουράρει στις σελίδες ενός περιοδικού και αμέσως ξέρεις ότι αυτό είναι το δικό σου!

Τα νυφικά αξεσουάρ είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν το bridal look σου. Η νέα τάση λοιπόν θέλει τις νύφες να φοράνε το νυφικό πέπλο. Ένα ρομαντικό αξεσουάρ που ήρθε και πάλι στη μόδα και χαρίζει μία αριστοκρατική φινέτσα στη νύφη.

Το νυφικό πέπλο είναι η νέα τάση της μόδας σύμφωνα με άρθρο της Vogue, αφού πρωταγωνιστεί ήδη στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας.

Δίνει μια ιδιαίτερη κομψότητα στη γαμήλια εμφάνισή σου και αποπνέει ρομαντισμό. Πολλές νύφες επιλέγουν να το φορούν κυρίως επειδή αυτό το αξεσουάρ τις κάνει να αισθάνονται νύφες.

Βέβαια, πρέπει να δοθεί προσοχή στο πέπλο που θα επιλέξεις και να ταιριάζει με το είδος του νυφικού σου, ώστε να πετύχεις τον καλύτερο συνδυασμό.

Αν επιλέξεις ένα απλό νυφικό, τότε το πέπλο σου μπορεί να είναι πιο ιδιαίτερο. Με κρύσταλλα, με κεντήματα ή με δαντέλα, ενώ αν είναι πιο βαρύ το νυφικό καλό είναι να προτιμήσεις ένα πιο απλό νυφικό πέπλο.

Στην περίπτωση που το νυφικό σου έχει μακριά ουρά, το πέπλο θα πρέπει να εκτείνεται πέρα από το νυφικό. Όσο πιο κοντό μπορεί να είναι το νυφικό σου, τόσο αναλογικά κοντό θα πρέπει να είναι και το πέπλο.

Πηγή : Like.com.cy/ bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *