ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πρωτοποριακό και καινοτόμο μοντέλο βρετανικής εκπαίδευσης στην Κύπρο

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus, βρίσκεται στη Λάρνακα και λειτουργεί από το 2012. Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα όπου το Πανεπιστήμιο University...

Πρωτοποριακό και καινοτόμο μοντέλο βρετανικής εκπαίδευσης στην Κύπρο

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus, βρίσκεται στη Λάρνακα και λειτουργεί από το 2012. Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα όπου το Πανεπιστήμιο University...
ΑΓΟΡΑ Το brand Tommy Hilfiger δεσμεύεται να υποστηρίξει τις μειονότητες που δραστηριοποιούνται στον...

Το brand Tommy Hilfiger δεσμεύεται να υποστηρίξει τις μειονότητες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μόδας και σε όλα τα δημιουργικά industries

Στις 31 Μάϊου 2020, ο Αμερικάνος σχεδιαστής Tommy Hilfiger υποστήριξε το κίνημα Black Lives Matter, δηλώνοντας «Αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό. Πρέπει να δράσουμε.»

Έχοντας αφουγκραστεί όλα τα γεγονότα και τις απόψεις που ακούγονται επί του θέματος, το επόμενο βήμα του brand TOMMY HILFIGER είναι να χρηματοδοτήσει ετησίως 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω μίας πλατφόρμας, η οποία στηρίζεται σε 3 πυλώνες, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της εκπροσώπησης των μειονοτήτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Μόδας.

AMSTERDAM, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΙΟΥΛΙΟΣ 2020) – Το brand Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., λανσάρει το Πρόγραμμα People’s Place, μία ειδική πλατφόρμα που στηρίζεται σε 3 πυλώνες, δεσμευόμενο να χρηματοδοτεί ετησίως και για τα επόμενα τρία χρόνια από 5 εκατ. δολάρια, προκειμένου να αναδείξει την εκπροσώπηση των έγχρωμων και γηγενών κοινοτήτων (BIPOC) που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μόδας και σε όλα τα δημιουργικά industries. Το Πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από τις θεματικές ενότητες της συνεργασίας, της πρόσβασης στην καριέρα και της ηγεσίας στη βιομηχανία, με στόχο μία ουσιαστική και μακροχρόνια αλλαγή.

Συνεργασίες & Εκπροσώπηση:

  • ΗTOMMY HILFIGER θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το talent diversity, δίνοντας έμφαση σε στοχευμένες συνεργασίες που θα αναδείξουν την προβολή των μειονοτήτων, ενώ παράλληλα θα συνεργαστεί με οργανισμούς και δημιουργικές προσωπικότητες που ήδη στοχεύουν στην ανάδειξη των έγχρωμων και γηγενών ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Μόδας. 

Επαγγελματική υποστήριξη & Πρόσβαση στη Βιομηχανία:

  • Προκειμένου να αναδείξει την εκπροσώπηση των κοινοτήτων BIPOC που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μόδας και σε όλες τις δημιουργικές βιομηχανίες, το brand θα αξιοποιήσει τις γνώσεις και τους διαθέσιμους πόρους του για να εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες καριέρας, καθώς επίσης και πρόσβαση σε πληροφορίες, υλικά, συμβουλές από ειδικούς κλπ.

Ηγεσία στη Βιομηχανία:

  • Με στόχο να αυξήσει την εκπροσώπηση σε κάθε επίπεδο, η TOMMY HILFIGER δεσμεύεται να πραγματοποιήσει ανεξάρτητες αναλύσεις γύρω από το diversity, την ισότητα και την ένταξη στη βιομηχανία της μόδας, ενώ παράλληλα θα αφοσιωθεί στη δημιουργία συγκεκριμένων σχεδίων δράσης που θα αξιοποιηθούν εσωτερικά αλλά θα μπορούν και να μοιραστούν με την ευρύτερη βιομηχανία της μόδας.

Στο τέλος Μαΐου, ο Tommy Hilfiger μοιράστηκε μια προσωπική έκκληση για δράση που αφορούσε τον εαυτό του καθώς και την ομώνυμη επιχείρησή του εν μέσω του κινήματος Black Lives Matter. Αυτό προκάλεσε μια στροφή προς μια κουλτούρα μεγαλύτερης ακρόασης, μάθησης και συμμετοχής τόσο εσωτερικά, όσο και σε όλο το εύρος της βιομηχανίας της μόδας, για την καλύτερη κατανόηση του ρόλου που θα πρέπει να διαδραματίσει το brand στην υποστήριξη των κοινοτήτων BIPOC. Η δέσμευση που ακολούθησε θέτει σε εφαρμογή το ευρύτερο όραμα του Tommy Hilfiger να οδηγήσει την αλλαγή σε όλη τη βιομηχανία και ενισχύει την αποστολή κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της εταιρείας για τη δημιουργία μόδας που δεν σπαταλά τίποτα και καλωσορίζει τους πάντες.

«Αυτό που συμβαίνει στις μαύρες κοινότητες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας,» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Το γεγονός ότι συνεχίζει να υπάρχει στη βιομηχανία μας – φανερά και συστηματικά – είναι απαράδεκτο. Είμαστε πολύ πίσω από το σημείο όπου θα έπρεπε να είμαστε στην επίτευξη της ποικίλης εκπροσώπησης. Δεν θα έπρεπε να μας πάρει τόσο καιρό να το αναγνωρίσουμε αυτό, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε στο μέλλον. Θα είμαστε, εκ προθέσεως, άφοβοι και ακλόνητοι στις δράσεις μας. Μέσω του Προγράμματος People’s Place, θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό».

Το Πρόγραμμα παίρνει το όνομά του από το πρώτο κατάστημα του Tommy Hilfiger, που άνοιξε το 1969 στη γενέτειρα του, Elmira στη Νέα Υόρκη. Σε ηλικία μόλις 18 ετών, o Hilfiger δημιούργησε το People’s Place ως έναν ειδικό χώρο για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα για να ενωθούν και να απολαύσουν την τέχνη, τη μουσική, τη μόδα και την ποπ κουλτούρα. Διαμορφωμένο από την πολιτιστική επανάσταση της δεκαετίας του 1960, το αρχικό κατάστημα ενθάρρυνε την ανταλλαγή ιδεών και την αυθεντική έκφραση, αμφισβητώντας τους κοινωνικούς κανόνες της εποχής. Σε αυτό το πνεύμα ιδρύθηκε το νέο Πρόγραμμα People’s Place και θα συνεχίσει να επεκτείνεται.

“Ως εταιρεία, δεν έχουμε κάνει αρκετά”, δήλωσε ο Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global και PVH Ευρώπης. “Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αναλαμβάνουμε άμεση δράση για να διασφαλίσουμε ότι οι κοινότητες BIPOC στη βιομηχανία της Μόδας εκπροσωπούνται, ακούγονται και είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι. Το ταξίδι του People’s Place ξεκινά τώρα με μια ειδική εσωτερική δομή διακυβέρνησης που θα οδηγεί και θα υποβάλλει τακτικά εκθέσεις σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους της πλατφόρμας. Αυτή είναι μια σταθερή δέσμευση και το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ ταξίδι για το τι μπορεί να επιτύχει το Πρόγραμμα People’s Place.»

Ο Tommy Hilfiger χτίζει μια δομή διακυβέρνησης για να επιβλέπει το Πρόγραμμα People’s Place και να εξασφαλίσει την επιτυχία του. Ανώτερη ηγεσία θα διοριστεί για να διευθύνει το Πρόγραμμα, να επιταχύνει την ανάπτυξή του εσωτερικά και εξωτερικά και να διατηρήσει την έμφαση στη διαφάνεια μέσω της τακτικής υποβολής εκθέσεων σχετικά με την πρόοδο και τον αντίκτυπο που έχει σημειωθεί. Η ομάδα του Προγράμματος People’s Place συμμετέχει επί του παρόντος σε συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες της βιομηχανίας, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της αποστολής της πλατφόρμας και να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο σε όλο το τοπίο της μόδας.

Η PVH Corp. και ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων της, παίρνει μια στάση ενάντια στο ρατσισμό. Το Ίδρυμα PVH δώρισε 100.000 δολάρια στο NAACP Νομικής Άμυνας και Παιδείας, που υποστηρίζει τη φυλετική δικαιοσύνη μέσω της υπεράσπισης και της εκπαίδευσης, καθώς και στην Αστική Ένωση, μια ιστορική οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων αφιερωμένη στην οικονομική ενδυνάμωση, την ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη. Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, το Ίδρυμα PVH μοίρασε το 100% των φιλανθρωπικών δωρεών που έγιναν από συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο σε οργανώσεις που υποστηρίζουν τη φυλετική δικαιοσύνη.

Ως μέρος της οικογένειας PVH, ο Tommy Hilfiger θα κάνει επίσης άμεσα εσωτερικά βήματα για μια πιο ενημερωμένη, λιγότερο προκατειλημμένη οργάνωση με ισχυρή αίσθηση του ‘ανήκειν’. Για την αντιμετώπιση των ελλείψεων στην εσωτερική εκπροσώπηση της BIPOC κοινότητας, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης ως σημείο εκκίνησης στο ταξίδι της για την περαιτέρω αντιμετώπιση των διακρίσεων, της αδικίας, της ανισότητας και του ρατσισμού. Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης θα διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία κινείται πιο κοντά diversity της καταναλωτικής της βάσης. Αυτό ξεκινά με τα ακόλουθα βήματα:

Άκου:

  • Δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για όλους τους συνεργάτες, ώστε να ακούσουν και να ακουστούν.
  • Εφοδιασμός των ηγετών και των διευθυντών πρόσληψης σε όλα τα επίπεδα με εργαλεία και πόρους προκειμένου να αναπτύξουν μια βαθύτερη κατανόηση του συστημικού ρατσισμού, του προνομίου και της προκατάληψης, ώστε να γίνουν ισχυρότεροι σύμμαχοι και υποστηρικτές της αλλαγής

Μάθε:

  • Ανάπτυξη υποχρεωτικής συνεχούς εκπαίδευσης κατά της προκατάληψης σε όλους τους συνεργάτες.
  • Δημιουργία ενός ειδικού καναλιού ψηφιακών πόρων Inclusion & Diversity, προσβάσιμο σε όλους τους συνεργάτες.
  • Έναρξη μιας εκπαιδευτικής και ενημερωτικής σειράς εκδηλώσεων για συνεργάτες σχετικά με τη φυλετική δικαιοσύνη.

Δράσε:

  • Διεύρυνση των ομάδων Επιχειρηματικών Πόρων (BRGs), ώστε να περιλαμβάνουν περιφερειακά κεφάλαια αφιερωμένα στην προώθηση, ενδυνάμωση και ενίσχυση των φωνών BIPOC στα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο.
  • Προσέλκυση diverse ταλέντων με την εξέλιξη των πολιτικών και των πρακτικών προσλήψεων, αυξάνοντας την εκπροσώπηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #Tommy Hilfiger και @TommyHilfiger.

# # #

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.  Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Τonia Buxton έφτασε στην Κύπρο και την διαφημίζει με αναρτήσεις στο Twitter!

Η Τόνια Μπάξτον έφτασε στο νησί μας και μάλιστα μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαφημίζει...

Εντυπωσιακό το νέο hair look της Tζώρτζιας Παναγή με ξανθιά πλεξούδα και ροζ ανταύγιες

Η Τζώρτζια Παναγή με ένα φανταστικό candy hair! Είναι καλοκαίρι και ως συνήθως σε εμάς τις γυναίκες αρέσει να πειραματιζόμαστε λιγάκι με τα μαλλιά μας....

Hair Mist: Τα αρωματικά ελιξίρια για τα μαλλιά ταιριάζουν με το καλοκαίρι σου

Δροσερά αρώματα με συστατικά όπως καρύδα, άνθη λουλουδιών πρωταγωνιστούν στο boudoir μας και προσθέτουν την τελική πινελιά σε κάθε μας εμφάνιση. Το καλοκαίρι...

Aυτά τα σκουλαρίκια είναι η εμμονή γνωστών fashion girls και μας αρέσουν πολύ

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια τα βλέπουμε παντού τους τελευταίους μήνες και είναι τόσο chic ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με κάθε outfit οποιαδήποτε ώρα της...

Πρωτοποριακό και καινοτόμο μοντέλο βρετανικής εκπαίδευσης στην Κύπρο

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, UCLan Cyprus, βρίσκεται στη Λάρνακα και λειτουργεί από το 2012. Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα όπου το Πανεπιστήμιο University...

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Αυγούστου

ΚριόςΠεριορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Άλλοι πάλι θα νιώσετε τύψεις που δεν είσασταν δίπλα τους...

LIKE NEWS

Αναβάλλονται οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη

Η Εταιρεία  πολιτιστικών εκδηλώσεων Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές, ανακοινώνει ότι οι συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη που θα γίνονταν στις 6 & 7 Αυγούστου, αναβάλλονται...

Η Γωγώ Αλεξανδρινού φανερά συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό

Eκτός ΡΙΚ και επίσημα βρίσκεται η Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της φανερά συγκινημένη το Σάββατο που μας πέρασε. (1/8). Η απόφαση της παρουσιάστριας...

Η Τonia Buxton έφτασε στην Κύπρο και την διαφημίζει με αναρτήσεις στο Twitter!

Η Τόνια Μπάξτον έφτασε στο νησί μας και μάλιστα μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαφημίζει...

Η Rosie Huntington-Whiteley περιγράφει τη νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί

H Rosie Huntington-Whiteley είναι μία πανέμορφη γυναίκα, με υπέροχη επιδερμίδα την οποία φροντίζει καθημερινά πρωί και βράδυ. Ως γνωστόν ο καθαρισμός του προσώπου μας...

Εντυπωσιακό το νέο hair look της Tζώρτζιας Παναγή με ξανθιά πλεξούδα και ροζ ανταύγιες

Η Τζώρτζια Παναγή με ένα φανταστικό candy hair! Είναι καλοκαίρι και ως συνήθως σε εμάς τις γυναίκες αρέσει να πειραματιζόμαστε λιγάκι με τα μαλλιά μας....

Aυτά τα σκουλαρίκια είναι η εμμονή γνωστών fashion girls και μας αρέσουν πολύ

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια τα βλέπουμε παντού τους τελευταίους μήνες και είναι τόσο chic ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με κάθε outfit οποιαδήποτε ώρα της...

Hair Mist: Τα αρωματικά ελιξίρια για τα μαλλιά ταιριάζουν με το καλοκαίρι σου

Δροσερά αρώματα με συστατικά όπως καρύδα, άνθη λουλουδιών πρωταγωνιστούν στο boudoir μας και προσθέτουν την τελική πινελιά σε κάθε μας εμφάνιση. Το καλοκαίρι...

To δημόσιο ξέσπασμα από τον Snik απένταντι σε όσους τον πολεμούν (βίντεο)

Ο γνωστός ράπερ ξέσπασε για ακόμη μία φορά δημόσια Ο Snik η αλήθεια είναι ότι είναι ένας τύπος ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε τέτοια...

Άρχισαν οι διακοπές για την Μαρία Ιωάννου: Βουτιές και χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα

H Μαρία Ιωάννου ποζάρει με μπικίνι στην παραλία Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν για την εκπομπή "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" η Μαρία Ιωάννου αποχαιρέτησε την περασμένη...

Επιστροφή στα θρανία με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Back to School με δωροεπιταγές αξίας €10, €15 και €20 Η επιστροφή στα θρανία είναι υπόθεση ΑΛΦΑΜΕΓΑ! Εγκαινιάζοντας τη νέα τους καμπάνια “Back to School”,...

Παγωτό PAPAFiLiPOU με Μαστίχα Χίου και Τριαντάφυλλο Αγρού!

Ένα Γευστικό Ταξίδι, από τη Χίο στον Αγρό! Το μυαλό μας έχει την ικανότητα να κρατάει και να φυλάει στη μνήμη του ανθρώπους, εικόνες, χρώματα...

Loris Karius: Στη Μύκονο για ακόμη ένα καλοκαίρι ο τερματοφύλακας της Liverpool

Ο γόης των γηπέδων για καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Liverpool Loris Karius, ψήφισε Μύκονο για ακόμη ένα καλοκαίρι ο οποίος μετά...

Charlize Theron: Μας δείχνει βίντεο καθώς ξύριζε μόνη το κεφάλι της για τις ανάγκες του Mad Max

Η Charlize Theron είναι μία πανέμορφη και λαμπερή γυναίκα αλλά και μία ταλαντούχα ηθοποιός. Μάλιστα  έχει αποδείξει πως κάνει τα πάντα για τους ρόλους...

Ελένη Μενεγάκη: Πίσω στην Άνδρο για να συνεχίσει τις διακοπές της

Η λαμπερή παρουσιάστρια έφυγε από την Αθήνα και επέστρεψε στην όμορφη Άνδρο Άφησε για λίγο την Άνδρο λόγω κάποιονω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο η όμορφη Ελένη...

Water World Water Park Ayia Napa – Wave Pool Parties

Zήστε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στον πρώτο προορισμό αναψυχής στην Αγία Νάπα Το πολυβραβευμένο υδροπάρκο της Κύπρου άνοιξε τις πόρτες του και σας προσκαλεί να περάσετε...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας δείχνει την πρώτη βουτιά του μικρού Νικόλα στη θάλασσα!

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου στη θάλασσα με τα παιδιά τους Βουτιές σε παραλία της Λεμεσού απόλαυσαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο σύζυγός...

Office look: Κομψά και δροσερά σύνολα για να φορέσεις τις ζεστές ημέρες του Αυγούστου

Tα πιο δροσερά και chic σύνολα για να φορέσεις στη δουλειά τον Αύγουστο Μήπως για εσένα τελείωσαν οι διακοπές και θα βγάλεις τιν Αύγουστο στο...

Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να σταματήσεις τις… βόλτες στο ψυγείο το βράδυ

Το βραδινό τσιμπολόγημα λίγο πολύ όλοι το έχουμε, ή τουλάχιστον όλοι έχουμε βιώσει μία τέτοια περίοδο στη ζωή μας που ξυπνάμε στον ύπνο μας...

Οι 10 εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών

Κανονικά τέτοιο καιρό θα μετρούσαμε τις εισπράξεις των καλοκαιρινών blockbusters με κάποια, όπως το Tenet του Christopher Nolan, να βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για τεράστια...

«Through The Valley»: Η Tash Sultana τραγουδά για το video game «The Last Of Us Part II»

Η Tash Sultana συνεργάζεται με το PlayStation 4. Για τον εορτασμό μίας από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες ηλεκτρονικών παιχνιδιών της χρονιάς, το PlayStation 4 συνεργάζεται με...