Το Carroten παρουσιάζει το soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του στο Facebook!

Το Carroten παρουσιάζει το soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του στο Facebook!

Το Carroten παρουσιάζει το soundtrack του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του στο Facebook!

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, τηρώντας την παράδοση που έχει να δημιουργεί το soundtrack του καλοκαιριού, επιστρέφει φωτίζοντάς το με «Ήλιους & Θάλασσες».

Το Carroten αποτελεί την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων & Κύπριων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ήλιο και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

Το Carroten Song Project είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από την ομάδα της εταιρείας Σαράντη και από το 2011 μετράει 4 μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες που κατέκτησαν τα ραδιοφωνικά charts…

Φέτος το καλοκαίρι το Carroten Song Project επέλεξε ως πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής την μοναδική Τάμτα. Η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές αμιγώς pop τραγουδίστριες, μας προσκαλεί με την υπέροχη φωνή της να βουτήξουμε όλοι στην ομορφότερη εποχή του χρόνου!

Την μουσική του Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea. Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου αντηλιακού Carroten Aqua Velvet ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη & λαμπερή.

Το τραγούδι «Ήλιους & Θάλασσες», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2017, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Απολαύστε το video clip στο πιο κάτω link.

Carroten Song Project | «Ήλιους & Θάλασσες» Τάμτα

Το #Carroten καλωσορίζει επισήμως το καλοκαίρι και παρουσιάζει το απόλυτο Soundtrack του καλοκαιριού «Ήλιους & Θάλασσες» με πρωταγωνίστρια το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, την μοναδική Τάμτα! #CarrotenSongProject

Publié par Carroten Greece sur lundi 15 mai 2017

&

Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten, Ήλιους & Θάλασσες!

www.facebook.com/carroten.gr

https://www.facebook.com/CarrotenCyprus/

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *