Το Dorothy Perkins προσφέρει τις απόλυτες συλλογές για το καλοκαίρι!

Το Dorothy Perkins προσφέρει τις απόλυτες συλλογές για το καλοκαίρι!

Το Dorothy Perkins προσφέρει τις απόλυτες συλλογές για το καλοκαίρι!

Το Dorothy Perkins, ακολουθώντας τις φετινές καλοκαιρινές τάσεις της μόδας, υπόσχεται να ντύσει την κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Φλοράλ υφάσματα, έντονα prints, λεπτές ρίγες και κεντήματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας κολεξιόν.

Οι νέες καλοκαιρινές συλλογές «Hot tropical», «Canyon» και «Pretty romantic» αναμφίβολα θα εντυπωσιάσουν!

Η απόλυτη καλοκαιρινή συλλογή «Hot tropical» προτείνει έντονα prints που παραπέμπουν σε τροπικό τοπίο και πολύχρωμα σύνολα. Πρόκειται για ένα κράμα καθημερινού και επίσημου στιλ με κύρια χαρακτηριστικά το χρώμα του lime, το κόκκινο, το λευκό, το pale denim, αλλά και τα prints. Ολόσωμες φόρμες, παντελόνια με σχέδια και shorts αποτελούν κύρια στοιχεία της συλλογής. Η συλλογή «Canyon» με boho και prairie αναφορές δίνουν έμφαση στα κεντήματα, τις λεπτές ρίγες και στα ξεβαμμένα jeans με σκισίματα. Η «Pretty romantic» συλλογή προτείνει φλοράλ απαλά υφάσματα σε maxi φορέματα, cami tops, παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο, formal shorts και Bardot tops.

Το αγαπημένο brand Dorothy Perkins, με καταστήματα στη Λάρνακα και στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, βρίσκονται πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, φροντίζουν την εμφάνισή της και της φτιάχνουν τη διάθεση!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *