Το Fuego έγινε επιτυχία στην Ευρώπη! Μόλις κυκλοφόρησε η ισπανική εκδοχή του (βίντεο)

Το Fuego έγινε επιτυχία στην Ευρώπη! Μόλις κυκλοφόρησε η ισπανική εκδοχή του (βίντεο)

Το Fuego έγινε επιτυχία στην Ευρώπη! Μόλις κυκλοφόρησε η ισπανική εκδοχή του (βίντεο)

Εκρηκτική εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision ξεσηκώνοντας τα πλήθη με το Fuego. Κατάφερε να κερδίσει επάξια μία θέση στον τελικό και όλοι έχουν μεγάλες βλέψεις.

Έβαλε φωτιά στον ημιτελικό του θεσμού και είναι έτοιμη να βάλει κυριολεκτικά φωτιά και στον τελικό το Σάββατο τόσο με το τραγούδι όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον τελικό της Eurovision 2018

Πρώτο θέμα είναι η συμμετοχή της με τη σημαία της Κύπρου και μια ανάσα πριν κινηθούμε ξανά όλοι στους ρυθμούς του Fuego, το τραγούδι κυκλοφόρησε και στα Ισπανικά όπως είδαμε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Φτιάξε καφέ.

Ακόμα και αν δεν βγει πρώτη δηλαδή, κόντρα στα στοιχήματα, μία διεθνής καριέρα είναι στα πόδια της. Εξάλλου έχει όλο το πακέτο.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος που έχει επιμεληθεί τα σέξι ρούχα της 31χρονης, ο οποίος είπε πως η Ελένη έχει φορέσει και τις τρεις δημιουργίες που της ετοίμασε όλες αυτές τις ημέρες στις πρόβες ωστόσο δεν το κατάλαβε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision 2018: Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν από τον β’ ημιτελικό!

Επίσης, αναμένεται να δούμε μία μεγάλη έκπληξη ως προς το ντύσιμό της. Στο σημείο αυτό να πούμε ακόμα ένα ευχάριστο για την Ελένη, αφού από τις 26 Χώρες που θα λάβουν μέρος στον τελικό, εκείνη θα εμφανιστεί 25η.

Ό,τι καλύτερο δηλαδή για να εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη. Φαίνεται πως όλα είναι με το μέρος της!

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *