ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΤο ιδιαίτερο fashion trend που φορούν φέτος όλες οι αγαπημένες μας celebrities

Το ιδιαίτερο fashion trend που φορούν φέτος όλες οι αγαπημένες μας celebrities

Οι αγαπημένες μας celebrities είναι αυτές που υιοθετούν πάντα πρώτες όλες τις μεγάλες, hot τάσεις και μας δίνουν απλόχερα έμπνευση σε θέματα στυλ. Από την προηγούμενη κιόλας χρονιά, η Bella Hadid φόρεσε το pully top, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα items της σεζόν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα cut-out μπλουζάκι το οποίο έχει περίτεχνα ανοίγματα στην περιοχή του στήθους.
Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για αναβίωση του trend των 90’s με τις έντονες τρύπες στα ρούχα. Ωστόσο όλα δείχνουν πως μιλάμε για μια νέα, εντυπωσιακή τάση που θα μας απασχολήσει πολύ κατά τη διάρκεια του 2021. Δεν είναι λίγες οι stars και οι fashion influencers που επέλεξαν την τάση για τις εμφανίσεις τους σε διάφορες όμως παραλλαγές.

Η Dua Lipa πόζαρε με το ροζ φόρεμά της, η Kim Kardashian με ένα κίτρινο top, η Kylie Jenner με printed φόρεμα ενώ η Bella Hadid με μαύρο glam top. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ άμεσα το trend επιλέγοντας το item που βρίσκεται πιο κοντά στο προσωπικό σου γούτσο και στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS