Το λαμπερό πάρτι για τις 100 εκπομπές του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» στον ALPHA Κύπρου! (pics)

Το λαμπερό πάρτι για τις 100 εκπομπές του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» στον ALPHA Κύπρου! (pics)

Το λαμπερό πάρτι για τις 100 εκπομπές του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» στον ALPHA Κύπρου! (pics)

Ο Λούης γιόρτασε 100 εκπομπές άφθονου γέλιου, σάτιρας και τρολαρίσματος!

Η εκπομπή που απογειώνει κάθε Παρασκευή βράδυ τα νούμερα τηλεθέασης του ALPHA Κύπρου υποδέχθηκε ξεχωριστά τηλεοπτικά πρόσωπα, συνεργάτες, χορηγούς, διαφημιστές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τηλεοπτικούς κριτικούς, συντάκτες και υπαλλήλους του σταθμού, για να τους ευχαριστήσει που συνέβαλαν στη συμπλήρωση 100 επιτυχημένων εκπομπών.

Χριστιάνα Αριστοτέλους, Βασιλική Χατζηαδάμου, Μιχάλης Σταύρου,Έλενα Τσιακούπη,Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Τάσος Τρύφωνος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Γωγώ Αλεξανδρινού, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Θέκλα Πετρίδου, Ανδρέας Γιόρτσιος, Ελπίδα Ιακωβίδου, Τζώρτζια Παναγή, Νικόλας Ιωαννίδης, Ονούφριος Σωκράτους, Τάσος θεοδώρου, Γιώτα Δαμιανού, Κωνσταντίνος Ιάσωνος και άλλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Λούη και την παραγωγή, σε μία ιδιαίτερα φιλική και όμορφη ατμόσφαιρα, όπου τα γέλια και τα πειράγματα δεν έλειπαν ούτε στιγμή.

Ο Λούης έσβησε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού, Κλείτο Κλείτου, Τεύκρο Νεοκλέους και  Παναγιώτη Κυριάκου, μία εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα, μην μπορώντας να κρύψει τόσο τη χαρά όσο και τη συγκίνησή του για τη δυνατή ομάδα που στελεχώνει την εκπομπή του.

Εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής κ. Πέτρος Πέτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της εκπομπής και συνεχάρη τόσο τον Λούη όσο και τα μέλη της παραγωγής για το αξιόλογο έργο τους. Μεταξύ άλλων, ευχήθηκε τα καλύτερα και τόνισε ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού η εκπομπή «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες στιγμές άφθονου γέλιου.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά:

Λούης Πατσαλίδης-Αστέρω Κυπριανού

Βασιλική Χατζηαδάμου

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου-Γιώργος Νταούλης

Λούης Πατσαλίδης-Μιχάλης Σταύρου

Τάσος Τρύφωνος

Γωγώ Αλεξανδρινού-Μιχάλης Σταύρου

 

Τάσος Θεοδώρου-Ονούφριος Σωκράτους

 

 

Ο Μιχάλης Σταύρου

Θέκλα Πετρίδου

 

 

 

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Τζώρτζια Παναγή-Λούης Πατσαλίδης

Έλενα Τσιακούπη-Βασίλης Βαλιάνος

Ανδρέας Γιόρτσιος-Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *