ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

Bar/CafeΛεμεσόςΤο Marina Roof Bar στη Λεμεσό, ξανά κοντά μας, πιο ανανεωμένο από...

Το Marina Roof Bar στη Λεμεσό, ξανά κοντά μας, πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και οι θερμοκρασίες άρχισαν να κτυπάνε κόκκινο όπως και η διάθεσή μας. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που ψάχνουν τους πιο hot προορισμούς κάθε  καλοκαιριού, τότε προτείνουμε να περάσεις μία βόλτα από την Λεμεσό και συγκεκριμένα στην Μαρίνα.  Εκεί θα βρεις το Marina Roof Bar που βρίσκεται στην ταράτσα του TGI Fridays. Αποτελεί κλασική επιλογή εδώ και χρόνια και όπως είναι ήδη προφανές, έχει ανοίξει και φέτος την ταράτσα του για να μας προσφέρει ένα ακόμη ξεχωριστό καλοκαίρι.

Ο χώρος έχει εφοδιαστεί και φέτος με ένα μοναδικό μενού που περιλαμβάνει ανεπανάληπτα cocktails, αγαπημένα gin & tonics, κρασιά για όλες τις προτιμήσεις καθώς και λαχταριστά starters.

Ο ντιζαϊνάτος χώρος με ειδυλλιακούς φωτισμούς και γαλανόλευκούς χρωματισμούς, το φιλικό περιβάλλον αλλά και η μοναδική θέα της Μαρίνας Λεμεσού που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το Marina Roof Bar και δεν μπορούν παρά μόνο να υποσχεθούν το απόλυτο night-out του κάθε επισκέπτη.

Το Marina Roof Bar λειτουργεί Τετάρτη με Κυριακή από τις 19:00 μέχρι τις 02:00, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο γνωστός DJ Moses και η ομάδα του ομορφαίνουν τις βραδιές μας με τις πιο chill-out μελωδίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 25-051500 ή στο www.facebook.com/LimassolMarinaRB.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS