Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με το bronzer

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με το bronzer

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με το bronzer

Eίμαστε σίγουροι πως το προϊόν που κάνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις το καλοκαίρι είναι το bronzer. Βρίσκεται στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας αυτό το διάστημα, με σκοπό να χαρίσει την τέλεια ηλιοκαμένη όψη που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε.

Παρόλα αυτά, αν κοιτάξετε γύρω σας ή ακόμα και στον καθρέπτη σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παρατηρήσετε το εξής: το bronzer τοποθετημένο στα μάγουλα μόνο, στο σημείο που τους υπόλοιπους μήνες θα βλέπατε το ρουζ.

Αυτό είναι ένα huge λάθος που συμβαίνει κάθε –μα κάθε- καλοκαίρι. Σκεφτείτε το όμως: αν τρέξετε ή ζεσταθείτε, τα μάγουλά σας γίνονται σοκολατί; Απίθανο ακούγεται. Το ρουζ έχει στόχο να δώσει ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα στα μήλα του προσώπου, ενώ το bronzer μιμείται την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Εντελώς διαφορετική λοιπόν η χρήση του ενός από του άλλου.

Καθώς το bronzer και το ρουζ δεν κάνουν την ίδια δουλειά, το ένα δεν αντικαθιστά τη χρήση του άλλου και φυσικά δεν εφαρμόζεται και στα ίδια σημεία. Το ρουζ τοποθετείται στα μάγουλα και το bronzer στους κροτάφους, το μέτωπο και το πιγούνι (και το ντελοκλτέ!), στα σημεία που χτυπάει περισσότερο ο ήλιος δηλαδή. Αντικαθιστώντας το ρουζ με το bronzer σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε χλωμές και… εντελώς αφύσικα ξεροψημένες.

Πηγή : Like.com.cy/ instyle.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *