Το μήνυμα που στέλνει ο Νικόλας Κουμίδης στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για το «Fakate Tous»

Το μήνυμα που στέλνει ο Νικόλας Κουμίδης στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για το «Fakate Tous»

Το μήνυμα που στέλνει ο Νικόλας Κουμίδης στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για το «Fakate Tous»

Ένα μήνυμα προς την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έστειλε μέσω των social media ο γνωστός παραγωγός Νικόλας Κουμίδης, σχετικά με την εκπομπή «Fakate Tous» που προβάλλεται από το Mega.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εκπομπή έχει γίνει το τελευταίο διάστημα δέκτης αλλεπάλληλων επιστολών και καταγγελιών από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

«Ανάμεσα στα οποία και καταγγελία γιατί στο Ιαπωνικό δελτίο της σατιρικής εκπομπής, αναφέρθηκε η λέξη “σιηστομάτηδες”, η οποία άκουσον άκουσον θεωρείται ρατσιστική κατά των Ασιατών», έγραψε ο Νικόλας Κουμίδης.

Πρόσθεσε ακόμη πως η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ενοχλήθηκε και από τον τρόπο ομιλίας δυο ρόλων, καθώς έτσι «θίγονται άτομα με προβλήματα ομιλίας».

Τέλος, ο παραγωγός του «Fakate Tous», τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα μείνει απαθής στις συνεχείς επιθέσεις, εξηγώντας, «Τελικά ότι η κατάληψη της ζώνης των 19:30 από το πρόγραμμα ενόχλησε αρκετούς, μένουμε ως εδώ και ο νοών νοείτω».

koumides

Related posts

1 Comment

  1. 3digitIQ

    Κάποιος να ενημερώσει τούντον κύριο ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης εν έσιει προσωπικό συμφέρον τζαι λαλεί του τι εν σωστό τζαι τι εν λάθος. Τούτη εν η δουλειά της. Όσο για την εκπομπή του, όσες φορές έδωκα πάνω είδα ένα πρόχειρο πράμα, με κλεμμένα αστεία που το ίντερνετ, κακοπαιγμένα τζαι με σκηνοθεσία τραγική που ξεχειλώνει τζαι την παραμικρή ίντσα αστείου, ρατσιστικά τζαι σεξιστικά σχόλια τζαι για κάποιο λόγο στα πλείστα πράματα που κάμμουν κάποιος πρέπει να μιλά μασσά. Εν αστείο το να έσιει κάποιος speech impediment; Αλήθκεια; Καλύτερα fart jokes μάνα μου. Όσο για το ότι έσιετε κομμάτι στην εκπομπή σας κύριε Κουμίδη με τύπο με blackface που τάχα κάμμει τον Ινδό τζαι περιπαίζει την προφορά την συγκεκριμένη, πραγματικά τι να πω; Αίσχος. Τζαι ναι, το σχιστομάτηδες φυσικά τζαι είναι προσβλητικό. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις πρόβλημα δικό σου. Δεν σημαίνει ότι σε καταδιώκει η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Τζαι κάτι τελευταίο. Το να κοκορεύεσαι ότι κάμμεις 30 τζαι 40% τηλεθέαση εν σημαίνει τίποτε. Κάποιος πρέπει να σας ενημερώσει ότι εν σημαίνει ότι σε βλέπει το 30 τζαι το 40% της Κύπρου, αλλά το 30 τζαι το 40% τζείνων που έχουν μηχανούι της AGB. Μεν αυτοσιουμαλίζεστε τζαι εν θα πάτε μακριά.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *