Το μήνυμα του Μουτσινά για τη μαμά του και τη γιαγιά του που ραγίζει καρδιές!

Το μήνυμα του Μουτσινά για τη μαμά του και τη γιαγιά του που ραγίζει καρδιές!

Το μήνυμα του Μουτσινά για τη μαμά του και τη γιαγιά του που ραγίζει καρδιές!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει τοποθετηθεί δημοσίως για τον μεγάλο πόνο που βίωσε για την απώλεια των πιο αγαπημένων του προσώπων, της μητέρας του και της γιαγιάς του!

Ο παρουσιαστής, λοιπόν χθες αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και να κάνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα σε όλα εκείνα τα πράγματα που είχε κλεισμένα στην αποθήκη αλλά ποτέ δεν αποφάσιζε να πετάξει. Λίγο οι μνήμες του παρελθόντος, λίγο η έλειψη των ανθρώπων στους οποίους ανήκαν όσα ο ίδιος είχε φυλάξει ως ενθύμια, τον απέτρεπαν από το να πετάξει όλα αυτά τα πράγματα που σκονίζονταν στην αποθήκη. Όμως, χθες, αποφάσισε να κάνει τη… διαφορά! Πέταξε ό,τι έπιανε χώρο και όπως αποκάλυψε, αυτό τον έκανε να νιώσει πολύ καλά. Ο ίδιος, με ένα πολύ συγκινητικό του μήνυμα στο instagram μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για την επχείρηση… σκούπα που έκανε σε όλα αυτά τα πράγματα.

Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς έγραψε…


«”Και ολα αυτά που έχεις, τα χρειάζεσαι ρε μαμά;”. “Να μην σε νοιάζει εσένα. Μπορεί να τα χρειαστώ..”. Αυτός ήταν ο μόνιμος καυγάς της μαμάς μου με την γιαγιά μου. Και μετά το γνωστό έργο. Εγώ με την μαμά μου πετούσαμε ό,τι βρίσκαμε μπροστά μας και η γιαγιά μου τύλιγε το κεφάλι της με έναν επίδεσμο γιατί την πονούσαν τα μηνίγγια της. Και τώρα, αρκετά χρόνια αργότερα, συνειδητοποιώ ότι έγινα η γιαγιά μου 😱.
Και έγινε πολύ ύπουλα η μεταμόρφωση. Όταν η μητέρα μου “έφυγε” ολα τα πράγματά της τα πήρα σπότι μου με σκοπό να κάνω ένα ξεκαθάρισμα όταν θα μπορούσα…
Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια και τα πράγματα της μητέρας μου μαζί με άπειρα δικά μου από τις πολλές μετακομίσεις που απλά άλλαζαν σπίτι μέσα σε κούτες που δεν είχαν καν ανοιχτεί, έπιαναν χώρο σε ντουλάπες και συρτάρια» έγραψε.

Διαβάστε τι άλλο έγραψε παρακάτω

«Και επιτέλους έφτασε η αυτή η μέρα… Η μέρα που ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω και το έκανα. Και αντιλήφθηκα ότι το σπίτι που μένω έχει πολύ χώρο. Και ότι το 70% των πραγμάτων που είχα μπουκώσει τις ντουλάπες, απλά δεν το χρειαζόμουν.
Για να μην πω πάντα, σχεδόν πάντα, ό,τι δεν χρειαζόμαστε εμείς το έχουν απόλυτη ανάγκη οι άλλοι. Το συναισθηματικό δέσιμο με αντικείμενα είναι ένα κομμάτι που με ζόρισε αρκετά, αλλα δεν χρειάζομαι ένα αντικείμενο για να μου θυμίσει κάποιον που αγαπώ και δεν είναι πια κοντά μου» έγραψε ο παρουσιαστής.

«Είναι μέσα στην καρδιά μου που ο χώρος είναι άπειρος😉. Και σήκωσα μανίκια (το έβαλα το κοντομάνικο) και άνοιξα την πρώτη ντουλάπα… Πεντε ώρες αργότερα η εικόνα που είδα ήταν σοκαριστική. Πάρα πάρα πάρα πολλά, άχρηστα για μένα αντικείμενα που δεν ήξερα καν ότι τα είχα. Τα περισσότερα θα πάνε σε ιδρύματα, άλλα στην ανακύκλωση και άλλα στα σκουπίδια…
Η ικανοποίηση που νιώθω είναι τεράστια… Κατάφερα να μη σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, να πετάξω πράγματα που τα έσερνα μαζί μου χωρίς να γνωρίζω τον λόγο και να σας πω και κάτι; Πετώντας τα παλιά, κανεις χώρο για τα καινούργια που έρχονται! 💪🏻❤️».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *