Το «Μουσείο Βαλίτσας» της εταιρείας Costas Theodorou Ltd ανοίγει τις πόρτες του

Το «Μουσείο Βαλίτσας» της εταιρείας Costas Theodorou Ltd ανοίγει τις πόρτες του

Το «Μουσείο Βαλίτσας» της εταιρείας Costas Theodorou Ltd ανοίγει τις πόρτες του

Η εταιρεία Costas Theodorou Ltd με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνων, υπερήφανα παρουσίασε το «Μουσείο Βαλίτσας», ένα μοναδικό χώρο ιστορικής αναδρομής στη βαλίτσα και την εταιρεία.

Τα επίσημα εγκαίνια του «Μουσείου Βαλίτσας» πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018, στις 19:00 και τελέστηκαν από τον έντιμο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Στο «Μουσείο Βαλίτσας», το κυπριακό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει πίσω στην ιστορία της βαλίτσας και της πρωτοπόρου στον τομέα εταιρείας Costas Theodorou. Στη συλλογή του «Μουσείου Βαλίτσας» συμπεριλαμβάνονται πολλά σπάνια εκθέματα: από παμπάλαιες αλλά άθικτες βαλίτσες, ταξιδιωτικά είδη, παλιά μηχανήματα, εργαλεία μέχρι φωτογραφίες μιας Κύπρου που δεν υπάρχει πια. Η εξέλιξη της βαλίτσας και της εταιρείας παρουσιάζονται παράλληλα με τα καθοριστικά γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα και τη βιομηχανία της κατά τα τελευταία 75 χρόνια.

Οι πόρτες του «Μουσείου Βαλίτσας» θα ανοίξουν για το κοινό με μια μεγάλη γιορτή το Σάββατο 16 Ιουνίου, 11.00-13.00 ενώ το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό καθόλη την ημέρα, 9.00-20.00. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, το κοινό θα μπορεί να επωφεληθεί μοναδικών προσφορών σε ξεχωριστά μοντέλα βαλίτσας και όχι μόνο.

Το «Μουσείο Βαλίτσας» θα παραμένει ανοικτό κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9.00-20.00, κάθε Τετάρτη 9.00-19.00, κάθε Σάββατο 9.00-18.00 ενώ κάθε Κυριακή θα παραμένει κλειστό.

To «Μουσείο Βαλίτσας» βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Κώστας Θεοδώρου, Περικλέους 102, στο Στρόβολο.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *