Το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας για τη Meghan Markle αποκαλύφθηκε!

Το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας για τη Meghan Markle αποκαλύφθηκε!

Το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας για τη Meghan Markle αποκαλύφθηκε!

Είναι τελικά τόσο βαθιά η σχέση της Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ ή κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την τόσο στενή φιλία των δύο γυναικών;

Όπως φανερώθηκε, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη βάλει σε λειτουργία ένα μυστικό σχέδιο που έχει ως πρωταγωνίστρια την δούκισσα του Sussex, Meghan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Harry μόλις διέψευσε μία φήμη σχετικά με τον μήνα του μέλιτος του!

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού, η οποία μίλησε στο ET, η βασίλισσα έχει ήδη βοηθήσει την 36χρονη Markle να έρθει σε επαφή με μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων ειδικών ομάδων:

«Θέματα ισότητας, η εκπαίδευση των κοριτσιών, τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι θεματικές πάνω στις οποίες θα επικεντρωθεί η Markle στην δουλειά της ως σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών αλλά και ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος One World», τόνισε η πηγή από το περιβάλλον της βασίλισσας.

Η Meghan είχε τη βοήθεια της Ελισάβετ και έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε πρότζεκτ πριν το γάμο με τον πρίγκιπα Harry και τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Στις πρώτες solo επίσημες επισκέψεις της, η Meghan θα επισκεφτεί μικρές φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς στη Βρετανία μέχρι να αποφασίσει ποιο θα είναι το πρώτο μεγάλο βασικό της έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί η Meghan να έκατσε σταυροπόδι, όμως δεν παραβίασε το Πρωτόκολλο! Ιδού οι αποδείξεις

Το φεμινιστικό παρελθόν της πάλαι ποτέ Αμερικανίδας ηθοποιού έχει πείσει τη βασίλισσα πως μπορεί να έχει τη Meghan μπροστά σε μια σειρά έργων στα οποία η βασιλική οικογένεια υστερούσε.

Τέλος, η Markle είναι ο τρόπος που έχει βρει η Ελισάβετ για να έρθει κοντά στη νεολαία και σε θέματα που την αφορούν όπως είναι οι συμμορίες στη Βρετανία.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως τα πρωτόκολλα που σπάει η Markle γίνονται με την ευχή της βασίλισσας.

 

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *