Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για σώμα 20χρονης

Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για σώμα 20χρονης

Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για σώμα 20χρονης

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της TV, αρχικά της πρωινής και πλέον της μεσημεριανής ζώνης. Εκτός από τον επαγγελματικό τομέα όμως, φροντίζει να μην αμελεί και τη φροντίδα του εαυτού της, και να επιμελείται την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το εσωτερικό well-being της. Όλα αυτά δε θα μπορούσε να τα πετύχει καταναλώνοντας junk food και κονσερβοποιημένο φαγητό, αλλά μία ισορροπημένη διατροφή βασισμένη στο μεσογειακό πρότυπο και το γρήγορο τρόπο ζωής της. Ας μην ξεχνάμε πως ο κάθε ένας οφείλει να προσαρόζει το διατροφικό του πρόγραμμα και την ανάγκη του σε θερμίδες στις μοναδικές προσωπικές του ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις. Ειδικά σε θέματα υγείας, όπως έχει πει και η ίδια η Ελένη, είναι καλό να αποφεύγουμε τις μιμήσεις, ακολουθώντας πιστά ό,τι λειτουργεί σε έναν άλλο οργανισμό.

Για αυτό λοιπόν, όταν η Ελένη έδωσε το δικό της πρόγραμμα διατροφής ήταν πολύ προσεκτική σε όσα μοιράστηκε και φρόντισε να παρέχει την κατάλληλη ελαστικότητα στις επιλογές, ώστε η κάθε μία να μπορεί να το προσαρμόσει και να δει τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως η ίδια που κατάφερε να πετύχει την απώλεια 6 κιλών.

Πώς λοιπόν χάνει τα περιττά κιλάκια που κατά καιρούς μπορεί να πάρει;  Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει και μέσα από την εκπομπή της ότι εμπιστεύεται με «κλειστά» τα μάτια τις οδηγίες του διατροφολόγου της, Ηλία Σακκά αφού είναι ο ίδιος που την βοήθησε να χάσει βάρος και στις τέσσερις γέννες της.

Δείτε λοιπόν το πρόγραμμα διατροφής της το οποίο είχε δημοσιεύει το You.

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *