Το νέο single της Mabel έχει… «Bad Behaviour»

Το νέο single της Mabel έχει… «Bad Behaviour»

Το νέο single της Mabel έχει… «Bad Behaviour»

Η Mabel έχει παγιώσει τη θέση της ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Mabel μοιράζεται το single «Bad Behaviour», μία συναρπαστική στιγμή από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «High Expectations» που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από την Polydor Records / Universal Music.

Ο δίσκος περιέχει το single «Mad Love» και την παγκόσμια επιτυχία «Don’t Call Me Up», το πιο εμπορικό single από Βρετανίδα καλλιτέχνιδα τη φετινή χρονιά, το οποίο βρίσκεται σταθερά στο Top 20 του Διεθνούς Airaply Chart στην Ελλάδα.

Το «Bad Behaviour» είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός R&B και dancehall μουσικής, σε παραγωγή του (Popcaan, Drake, Wizkid). Μία παιχνιδιάρικη αλλά και ενδυναμωτική αντίδραση απέναντι στα διπλά στάνταρ μεταξύ των δύο φύλων.

Το τραγούδι έχει ξεχωρίσει στις ζωντανές εμφανίσεις της Mabel και προσφέρει άλλη μία γεύση από το «High Expectations», ένα άλμπουμ στο οποίο η Βρετανίδα τραγουδίστρια βιώνει την κάθαρση καθώς εξερευνά τις προσδοκίες της ως γυναίκα, τις προσδοκίες του έρωτα, τις προσδοκίες των άλλων και εσχάτως του εαυτού μας.

Το «Bad Behaviour» υπενθυμίζει τη διαδρομή που έχει κάνει η Mabel για να ζήσει τα πιο τρελά όνειρά της.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, γράφει με εκπληκτική ειλικρίνεια στίχους για το νεανικό έρωτα, την ταυτότητα, τη δύναμη των γυναικών και την ψυχική υγεία, θέματα που εξετάζει βαθύτερα στον παρθενικό δίσκο της.

Η μουσική της έχει γίνει το soundtrack χιλιάδων νεαρών γυναικών που την ακολουθούν, αλλά και soundtrack της δικής της ζωής, από την οποία έχει μάθει να μετατρέπει τις ευαισθησίες της σε προτερήματα.

Βρείτε το «Bad Behaviour» και στο Spotify:

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *