Το νέο σπίτι της Gisele είναι ένα σύγχρονο παλάτι

Το νέο σπίτι της Gisele είναι ένα σύγχρονο παλάτι

Το νέο σπίτι της Gisele είναι ένα σύγχρονο παλάτι

Φαίνεται ότι η Ζιζέλ ξέρει πολύ καλά να επενδύει το ρευστό του τραπεζικού της λογαριασμού. Το 2018, κάνει το μεγάλο βήμα μαζί με την οικογένειά της και αλλάζει κατοικία.

Παρά το ότι, αυτή τη στιγμή η Ζιζέλ απολαμβάνει την πολυτέλεια ενός υπέροχου σπιτιού στο Los Angeles, έχει αποφασίσει να γευτεί την πολυτέλεια και την χλιδή σε όλες τις διαστάσεις. Το 2018, λοιπόν, θα την περιμένει ένα σπίτι 464 τ.μ – στους τελευταίους ορόφους ενός πολυόροφου κτιρίου- που θα έχει θέα τον ποταμό Hudson και πολλά ακόμα. Το σπίτι βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και οι πρώτες φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους του που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα εντυπωσιάζουν. Το κόστος του, όχι απλά διόλου ευκαταφρόνητο, αλλά σχεδόν ιλιγγιώδες: θα κοστίσει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ. Τιμή που δικαιολογείται από τις ανέσεις που θα διαθέτει για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το σπίτι διαθέτει πέντε μπάνια και πέντε υπνοδωμάτια. Κάθε χώρος του είναι μελετημένος και προσαρμόζεται στις ανάγκες της οικογένειας. Cozy και ζεστό περιβάλλον, μίνιμαλ ύφος, ξύλο και μάρμαρο τα υλικά που βλέπουμε σε αρκετά από τα δωμάτιά του. Η Gizele έχει φροντίσει ένας από τους αγαπημένους της χώρους, η κουζίνα της, να είναι διαμορφωμένη με τρόπο που να την εμπνέει και να την κάνει να δημιουργεί. Κυρίαρχο το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις. Στο μπάνιο βλέπουμε να επικρατεί το μάρμαρο αποπνέοντας την αίσθηση χλιδής.

Μάρμαρο, όμως βλέπουμε και στην τραπεζαρία όπου θα συγκεντρώνεται η οικογένεια για να απολαμβάνει τα γεύματά της. Το γκρι θα είναι το χρώμα που έχει επιλεγεί για να «ντύσει» την κρεβατοκάμαρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κτίριο όπου τοποθετείται το διαμέρισμα θα υπάρχει σάουνα, πισίνα και στούντιο γιόγκα και πιλάτες.

 

 

 

 

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *