«Το Παραγάδι»: Ψάρι με υπογραφή!

«Το Παραγάδι»: Ψάρι με υπογραφή!

«Το Παραγάδι»: Ψάρι με υπογραφή!

Όταν η όρεξή σας και η γαστρονομική σας επιθυμία θέλει Ω3, τότε συστήνουμε ανεπιφύλακτα το εστιατόριο “Το Παραγάδι” στη Λευκωσία.

Εκεί, η φημισμένη κυρία Κατίνα, που επιμελείται το θεάρεστο μενού, σας υπόσχεται να σας σερβίρει ολόφρεσκο πεντανόστιμο ντόπιο ψάρι της ημέρας από τα παράλια της Πάφου. Θα δοκιμάσετε βραβευμένα ορεκτικά, αλλά και σπιτικά εδέσματα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Η αυλή του Παραγαδιού ανοίγει και σας περιμένει από το μεσημέρι για ένα τραπέζι με συνεργάτες σας, μέχρι και τις βραδινές ώρες σε ειδυλιακή ατμόσφαιρα, με άρωμα και χρώμα της Μεσογείου.

Η κυρία Κατίνα, στο τέλος του γεύματος, θα σας σερβίρει κάθε λογής χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, που θα σας κάνουν να μην μπορείτε να επιλέξετε το πιο νόστιμο! Τα φρούτα, που θα σας σερβίρει σε πιατέλα, είναι τόσο λαχταριστά που έχουν το άρωμα του περιβολιού που πριν λίγη ώρα έχουν περισυλλεγεί.

Το εστιατόριο “Το Παραγάδι” στη Λευκωσία σας υπόσχεται πως θα σας ανταμείψει άνω των προσδοκιών σας, μιας και όλοι οι διάσημοι το έχουν κάνει τακτικό τους στέκι για απολαυστικό ψάρι μαγειρεμένο όπως μόνο η εμπειρία της κας Κατίνας γνωρίζει.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *