«Τo Παράξενο Ζευγάρι» είναι η κωμωδία της χρονιάς

«Τo Παράξενο Ζευγάρι» είναι η κωμωδία της χρονιάς

«Τo Παράξενο Ζευγάρι» είναι η κωμωδία της χρονιάς

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του συγγραφέα Νηλ Σάιμον «Το Παράξενο Ζευγάρι» έρχεται στη Κύπρο για παραστάσεις. Η σκηνοθεσία είναι του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Στο υπέροχο αυτό έργο, το τόσο κωμικό και ανατρεπτικό, πρωταγωνιστούν ακόμη μια δυνατή ομάδα από καλούς ηθοποιούς όπως η Βάσω Γουλιελμάκη,ο Πάνος Σταθακόπουλος,ο Γιώργος Χατζής, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ο Ερμόλαος Ματθαίου και άλλοι.

Η υπόθεση του έργου είναι η σχέση των δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων:
Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του. Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του, του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό.

Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Για την παράσταση της Λεμεσού προπωλούνται εισιτήρια από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158», τηλέφωνο 25 87 87 44, για τη παράσταση στη Λάρνακα τα εισιτήρια πωλούνται από το ταμείο του Δημοτικού θεάτρου τηλ 24 66 5795 και ηλεκτρονικά για όλες τις παραστάσεις από την Tickethour.com.cy τηλ 77 77 70 40 .

Σάββατο 7 Ιουλίου Κηποθέατρο Λεμεσού
Κυριακή και Δευτέρα 8 & 9 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών
Τρίτη 10 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας- στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ

Χορηγoί επικοινωνίας:   

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *