ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑFASHION NEWSTo πορτοκαλί είναι το χρώμα του μήνα και θα σου πούμε εμείς...

To πορτοκαλί είναι το χρώμα του μήνα και θα σου πούμε εμείς το γιατί

Αν έπρεπε να συνδυάσουμε ένα μόνο χρώμα με τις θερμοκρασίες αυτών των ημερών, αυτό θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα το πορτοκαλί. Είναι fun, αναδεικνύει το μαύρισμα και μας φτιάχνει το κέφι κάθε φορά που το βλέπουμε.

Ακόμα κι αν σας τρομάζει να το ενσωματώσετε στο στιλ σας, υπάρχει ένας τρόπος να το «φορέσετε» που είναι διακριτικός και ταυτόχρονα stylish. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ένα μόνο item, ένα βραχιόλι, το οποίο όχι μόνο θα σας δώσει στυλ αλλά θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα, αφού θα βοηθήσετε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Τα τελευταία 25 χρόνια περίπου το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα γράφει μια ξεχωριστή ιστορία στα ανθρωπιστικά και επιστημονικά δρώμενα της Κύπρου. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει ένα διεθνώς καταξιωμένο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών, πρώτο σε αναλογία πληθυσμού ανά την υφήλιο, ένα Δημόσιο Αρχείο Αίματος Ομφάλιου Λώρου και ένα δίκτυο σύγχρονων διαγνωστικών εργαστηρίων με στόχο τη συνεχή και αξιόπιστη στήριξη των ασθενών με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες. Αποκτώντας το πορτοκαλί βραχιόλι μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το Καραϊσκάκειο ίδρυμα στην μάχη κατά της λευχαιμίας.

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος,  για αντιμετώπιση της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών παθήσεων συνανθρώπων μας. Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ελληνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Σκλάβος ανέφερε: «Σε καιρούς δύσκολους η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει να ενισχύει το έργο Ιδρυμάτων και φορέων με κοινωνική δράση. Παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική προσφορά, κατατάσσοντας την κοινωνική υπευθυνότητα στον πυρήνα της δράσης και της βιώσιμης ανάπτυξής της. Καλούμε τους πολίτες να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος».

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/KaraiskakioFoundation και https://karaiskakio.org.cy/product/goorange2020/ .

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS