Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της: «Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά»

Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της: «Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά»

Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της: «Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά»

Η είδηση του χωρισμού της Λάουρα Νάργες με τον Μιχάλη Μουρούτσο έσκασε σαν βόμβα πριν από 15 περίπου ημέρες. Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια και παρόλο που είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χώρια εξαιτίας της συμμετοχής τους στο Survivor 1 και το Survivor 2, και οι δύο μέσα από τα παιχνίδια εκδήλωναν ανοιχτά την αγάπη τους.

Η Νάργες και ο Μουρούτσος όμως δεν είναι πλέον μαζί, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια – φαν των social media – είχε καιρό να αναρτήσει μία φωτογραφία της στο Instagram. Xθες Σάββατο έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από καιρό και ομολογουμένως είναι νοσταλγική.

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με φόντο την Αθήνα και με βλέμμα θλιμμένο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας – το πρώτο της μήνυμα μετά τον χωρισμό- αναφέρει: «Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου».

View this post on Instagram

Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου 🖤 _____________________________________________________________ #athens #ilovegreece #view #top #sunset #sky #city

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

 

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *