Το ριάλιτι που επαναφέρει ο ANT1

Το ριάλιτι που επαναφέρει ο ANT1

Το ριάλιτι που επαναφέρει ο ANT1

 

Ισχύουν οι φήμες ή όχι ότι ο ΑNT1 ετοιμάζεται για την επαναφορά του ριάλιτι επιβίωσης «Η Φάρμα»; Ποια τα σχέδιά του για το «I am celebrity get out of here»;

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Πολλές είναι οι ζυμώσεις στον ΑNT1 αυτό το διάστημα. Σκοπός τους είναι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για τα περισσότερα προγράμματα που θα βγάλουν την επόμενη σεζόν, ώστε μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες να πραγματοποιηθεί το προσεκτικό στήσιμό τους.

Έντονα γράφτηκε χθες μάλιστα πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και δίνεται το πράσινο φως στο «I am celebrity get out of here» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Το αφρικάνικο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο 12 celebrities καλούνται να «φάνε» διάφορα έντομα δεν αναμένεται να βγει από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η παραγωγή του «I am celebrity get out of here». Όσο για τη «Φάρμα», η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιθανό να τη δούμε στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν.

Παρουσιαστής όμως δεν θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Φαβορί για αυτή τη θέση έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν το συγκεκριμένο concept με μεγάλη επιτυχία. Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κλείσει. Αν και μην ξεχνάτε πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει κάποιο late night show.

Πηγή : Από το περιοδικό Τv Mανία, τεύχος 1226

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *