Το ρομαντικό δώρο που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτούν

Το ρομαντικό δώρο που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτούν

Το ρομαντικό δώρο που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στη Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτούν

Ο βασιλικός γάμος της χρονιάς μπορεί να ανήκει στην ιστορία αλλά πληροφορίες γύρω από το αγαπημένο μας ζευγάρι δεν σταματούν να μας ιντριγκάρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να επισκιάσει στιλιστικά την Κέιτ Μίντλετον! (εικόνες)

Μια από αυτές έχει να κάνει με ένα δώρο που είχε αγοράσει ο Χάρι στην Μέγκαν το 2016.

Πριν ακόμη μαθευτεί η σχέση τους, ο πρίγκιπας αγόρασε έναν πίνακα με το όνομα «Everybody Needs Somebody To Love» για έναν «ξεχωριστό άνθρωπο».

Το έργο τέχνης ήταν δημιουργία ενός Βρετανού καλλιτέχνη με το ψευδώνυμο «Van Donna» (από τον Van Gogh και τη Madonna).

Ο ακρυλικός πίνακας περιλαμβάνει μια μαύρη ζωγραφιά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ ο τίτλος του έργου είναι γραμμένος με καλλιτεχνική γραφή και κόκκινο χρώμα δίπλα.

Το έργο αυτό είναι διαθέσιμο προς πώληση και εξαφανίζεται γρήγορα, καθώς υπάρχουν μόνο 199 κομμάτια. Η κόπια είναι το 1/4 του αυθεντικού έργου, δεν χάνει όμως την γλυκιά αθωότητα του πίνακα του καλλιτέχνη. Η βερσιόν αυτή πωλείται έναντι 262 δολαρίων ενώ η κανονική πωλήθηκε στον οίκο Christie’s για 4000 δολάρια!

Ο πρίγκιπας Χάρι το αγόρασε στο Walton Fine Arts, σε μια γκαλερί στο Λονδίνο. Η αυθεντική εκδοχή είναι το πιο σημαντικό έργο του «Van Donna» και βρίσκεται στο Μουσείο Freud στο Λονδίνο αλλά και στο Μοσείο Faberge στην Αγία Πετρούπολη.

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *