Το ταλέντο της Kate Middleton στη φωτογραφία

Το ταλέντο της Kate Middleton στη φωτογραφία

Το ταλέντο της Kate Middleton στη φωτογραφία

Το κρυφό ταλέντο της στη φωτογραφία έδειξε η Κέιτ Μίντλετον με το πορτρέτο της Πριγκίπισσας Σάρλοτ, που δημοσίευσε το παλάτι για τα δεύτερα γενέθλιά της.

Κι ενώ όλοι, νόμιζαν πως την φωτογράφιση ανέλαβε κάποιος επαγγελματίας, μιας και η Κέιτ είχε καλέσει στο παρελθόν τον ΜάριοΤεστίνο για να φωτογραφίσει το πρώτο πορτρέτο της οικογένειας, όλοι εξεπλάγησαν ευχάριστα μόλις έμαθαν πως η φωτογράφος ήταν η ίδια Κέιτ.

Σύμφωνα με την έμπειρη φωτογράφο παιδικών πορτρέτων, Τζίνα Τζόουνς, ο λόγος που η Κέιτ ανέλαβε χρέη φωτογράφου είναι επειδή το ζευγάρι θέλει έτσι να δείξει πως υπολογίζει τα χρήματα και δεν τα ξοδεύει με το παραμικρό.

«Αυτή η κίνηση δείχνει πόσο μοντέρνα είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ, καθώς και πόσο προσιτός είναι ο τρόπος που σκέφτονται. Το ότι η Κέιτ δεν φοβάται να φορέσει ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα και να βγάλει μόνη της φωτογραφία την Πριγκίπισσα Σάρλοτ δείχνει πόσο υπολογίζει τα χρήματα και δεν είναι σπάταλη», αναφέρει η Τζίνα Τζόουνς.

Και μπορεί η ίδια να μην έχει βλέψεις επαγγελματία φωτογράφου, αλλά είναι πολύ καλή σε αυτό.

Μάλιστα, το ταλέντο της Κέιτ ήταν κρυφό μέχρι που οι φωτογράφοι της Royal Photographic Society της έδωσαν ένα τιμητικό βραβείο για τις φωτογραφίες της, αναγνωρίζοντας έτσι τον ταλέντο της και τον ενθουσιασμό της.

Η Κέιτ είναι πολύ ταλαντούχα για ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε μία εκπρόσωπος των φωτογράφων αναφέροντας πως έχουν μεγάλη περιέργεια για τις επόμενες λήψεις που θα τραβήξει.

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *