Το Τατουάζ: Ο θάνατος που θα συγκλονίσει τους φανατικούς της σειράς!

Το Τατουάζ: Ο θάνατος που θα συγκλονίσει τους φανατικούς της σειράς!

Το Τατουάζ: Ο θάνατος που θα συγκλονίσει τους φανατικούς της σειράς!

Ένας θάνατος αναμένεται να σοκάρει τους τηλεθεατές της σειράς! Δεν πρόκειται για τον θάνατο ενός μικρού ρόλου, αλλά για τον θάνατο ενός από των πιο σημαντικών χαρακτήρων της σειράς.

Ως γνωστόν, ο «Νικόλας», ο ρόλος που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου, αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην πλοκή του «Τατουάζ» πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια.

Η αποκάλυψη αυτή βέβαια δεν έγινε τυχαία… Ο Ανδρέας Γεωργίου σκοπεύει να αποχωρήσει από το «Τατουάζ». Όχι τη φετινή σεζόν αλλά κάποια στιγμή μέσα στα επεισόδια που θα «τρέξουν» την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Για ποιο λόγο; Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, πήρε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία μιας καινούργιας ταινίας από τη Village. Ένα ερωτικό δραματικό θρίλερ, στο οποίο ο ίδιος θα κάνει τη σκηνοθεσία, αλλά θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, ο χρόνος του θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Όταν λοιπόν θα ξεκινήσουν η προετοιμασία και τα γυρίσματα της ταινίας, θα εγκαταλείψει το πρωταγωνιστικό καστ του «Τατουάζ». Όχι βέβαια και τη σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς, μιας και εκείνος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τα πλάνα.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *