Το Τατουάζ: Πότε θα μάθουμε όλες τις απαντήσεις για την απαγωγή της Άννας;

Το Τατουάζ: Πότε θα μάθουμε όλες τις απαντήσεις για την απαγωγή της Άννας;

Το Τατουάζ: Πότε θα μάθουμε όλες τις απαντήσεις για την απαγωγή της Άννας;

Ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ» θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις.

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς σε Αίγινα και Μετέωρα. Και θα σταματήσουν μόνο την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, καθώς τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων έχουν ήδη παραδοθεί και γυρίζονται πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Γεωργίου.

Η επιτυχία της αστυνομικής σειράς ώθησε τα στελέχη του καναλιού να δώσουν το «πράσινο φως» για ελαφρά αύξηση του μπάτζετ, πράγμα που σημαίνει αύξηση των εξωτερικών γυρισμάτων αλλά και ενίσχυση του καστ.

Τα πρώτα γυρίσματα στο εξωτερικό θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο τον Σεπτέμβριο. Σε αντίθεση με τις φήμες των προηγούμενων εβδομάδων, όλα τα πρωταγωνιστικά ονόματα του «Τατουάζ» συνεχίζουν κανονικά στη σειρά.

Ο δεύτερος κύκλος του «Τατουάζ», θα κάνει πρεμιέρα με δίωρη τηλεταινία τον Οκτώβριο σύμφωνα με το TvΈθνος. Στην τηλεταινία θα απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα της βασικής ιστορίας. Δηλαδή ποιοι απήγαγαν την Άννα, για ποιον λόγο, πού βρίσκεται η κοπέλα και τι σκοπεύουν να ζητήσουν οι απαγωγείς και από ποιους για να την απελευθερώσουν, στο φινάλε του τελευταίου φετινού επεισοδίου ο Αλέξανδρος αναγκάζεται -αν και δεν ξέρει- να πιλοτάρει ελικόπτερο. Φυσικά, δεν πρόκειται να πεθάνει ο βασικός πρωταγωνιστής.

Ωστόσο όλο αυτό μπορεί να του κοστίσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, με οδυνηρές συνέπειες για αρκετό καιρό. Ως γνωστόν, η Μαργκώ συλλαμβάνεται και θα ακολουθήσει μια δίκη που θα συνταράξει το πανελλήνιο. Πολλές αλήθειες θα αποκαλυφθούν, αλλά για ακόμη μια φορά η αδίστακτη εφοπλίστρια θα δείξει πως κρύβει κάποιους άσσους στο μανίκι της που θα εκπλήξουν τον Τόνυ. Ο γάμος του τελευταίου με την Τατιάνα δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Η σχέση του ζευγαριού θα οδηγηθεί σε κρίση και χωρισμό, καθώς η κοπέλα είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις για τη ζωή του Τόνυ.

Επτά νέοι ρόλοι που θα υποδυθούν πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνιση τους σχεδόν έναν μήνα μετά την έναρξη του β’ κύκλου της σειράς. Στο καστ θα μπουν με έκτακτη συμμετοχή (15-20 επεισόδια) και πολύ γνωστά ονόματα της υποκρίτικής σε ρόλους -έκπληξη.

 

 

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *