Το Thalassa Spa του ξενοδοχείου Anassa ανακηρύσσεται κορυφαίο Spa για το 2017

Το Thalassa Spa του ξενοδοχείου Anassa ανακηρύσσεται κορυφαίο Spa για το 2017

Το Thalassa Spa του ξενοδοχείου Anassa ανακηρύσσεται κορυφαίο Spa για το 2017

Οι συντάκτες του έγκριτου περιοδικού Condé Nast Traveller κατέταξαν το Thalassa Spa του Anassa , στην κορυφαία θέση των Spa ανά τον κόσμο, για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σε μια σύνοψη των τουριστικών οδηγών για τα Spa του 2017, το περιοδικό βαθμολόγησε τις σπουδαιότερες τοποθεσίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας μόνο πενήντα και κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις πρώτες οχτώ.

Οι συντάκτες βαθμολόγησαν με άριστα, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού καθώς και τον πανέμορφο χώρο των εγκαταστάσεων του Spa «πλημμυρισμένο από ήλιο και καθαρό αέρα» θεωρώντας όλα τα παραπάνω ως κύριους συντελεστές της μοναδικής εμπειρίας του Thalassa Spa.

Βασισμένο στα τονωτικά οφέλη του παραθαλάσσιου κλίματος, του θαλασσινού νερού και των παραγώγων του, το Thalassa Spa επικεντρώνεται στις καθαρά εξατομικευμένες θεραπείες και στα απολύτως φυσικά προϊόντα του. Το Condé Nast Traveller επίσης εκθειάζει την σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του Anassa, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως τα δωμάτια είναι «αξιαγάπητα» και το φαγητό «αξιολάτρευτο». «Η αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας δε σε εγκαταλείπει όταν φεύγεις από το Spa» τονίζουν οι συντάκτες , «αλλά συνεχίζει να σε ακολουθεί καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής σου στο ξενοδοχείο».  Η παραπάνω αναγνώριση έρχεται μετά από μια σειρά τριών βραβείων από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller για το 2016.

Νο3 Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Τουρκία και Ρωσία
Νο27 Ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο
Νο5 Ανάμεσα στα καλύτερα παραθαλάσσια Spa.

Λίγα λόγια για τα Thanos Hotels & Resorts:
Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου , με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Η εταιρεία πιστή στις οικογενειακές της αρχές και αξίες, διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και την Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels στο παρόν, τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο.

Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά της επιτεύγματα η εταιρεία σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *