Το TIME εναντίον του Τραμπ με ένα σκληρό εξώφυλλο

Το TIME εναντίον του Τραμπ με ένα σκληρό εξώφυλλο

Το TIME εναντίον του Τραμπ με ένα σκληρό εξώφυλλο

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και πάνω στο πρόσωπό του πέντε κουτάκια. Τα τέσσερα από αυτά είναι «τσεκαρισμένα» και περιλαμβάνουν τους εξής χαρακτηρισμούς: Νταής, σόουμαν, παρείσακτος και δημαγωγός. Το πέμπτο κουτάκι που δεν είναι τσεκαρισμένο ακολουθείται από τον προσδιορισμό «45ος πρόεδρος των ΗΠΑ». Αυτό είναι το εξώφυλλο του περιοδικού Time που θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες μέρες.

Το περιοδικό αναφέρει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αυτοσχεδιάζει στις προεκλογικές ομιλίες του γιατί αυτό του δίνει την ευκαιρία να συνομιλήσει και να αλληλεπιδράσει με το κοινό του και να ενορχηστρώσει τα συναισθήματα των πολιτών όπως ένας μαέστρος.

Συνέντευξη μέσα στο… Hair Force One

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού David Von Drehle ταξίδεψε μαζί με το ιδιωτικό Μπόινγκ 757 του υποψηφίου για το χρίσμα, το οποίο μάλιστα στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να αποκαλούν Hair Force One». Ο Drehle μιλάει για τις χρυσές πόρπες στις ζώνες ασφαλείας των καθισμάτων και για τα τηγανιτά πατατάκια τύπου φαστ φουντ που τρώει ο Τραμπ.

«Ο Τραμπισμός έχει τις ρίζες του στην αγωνία κάποιων μην χαθεί το μεγαλείο της Αμερικής, το οποίο ίσως να μην έχει χαθεί. Ο Τραμπισμός ζει από την άποψη ότι η χώρα παλεύει στα κύματα μιας θάλασσας γεμάτης με αντιπάλους.» γράφει ο δημοσιογράφος.

Πού οδεύει η Αμερική;

«Αυτές οι εκλογές γυρίζουν γύρω από τον Ντόναλντ Τράμπ. Θα καταφέρει αν επιβιώσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα μετά την εμφάνισή του. Μπορεί ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ ή οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος να τον σταματήσει; Μπορεί η Χίλαρι Κλίντον να τον νικήσει; Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που μπορεί να εκλέξει πρόεδρο αυτόν τον άνθρωπο; Κι αν γίνει αυτο, τι θα αντιληφθούν οι αμερικανοί για τους εαυτούς τους;» διερωτάται ο Von Drehle.

tramp

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *