Το τριπλό «χτύπημα» του Αντρέα Γεωργίου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Το τριπλό «χτύπημα» του Αντρέα Γεωργίου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Το τριπλό «χτύπημα» του Αντρέα Γεωργίου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

H δημιουργική ομάδα του «Mπρούσκο» (Γεωργίου, Δημήτριου, Νικολάου) ετοιμάζει μια καθημερινή δραματική, μια ερωτική και μια κωμική σειρά.

Με τρεις νέες σειρές, μία καθημερινή δραματική, μία εβδομαδιαία ερωτική και μία κωμωδία, θα έχει τηλεοπτική παρουσία την επόμενη σεζόν το δημιουργικό τρίδυμο του «Μπρούσκου» Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ρεπεράζ και πιλοτικά γυρίσματα για τις δύο από τις τρεις σειρές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί το καστ και στη συνέχεια θα γίνει και ο πιλότος και της κωμωδίας. «Οκτώ Λέξεις» τιτλοφορείται το εβδομαδιαίο ερωτικό κοινωνικό σίριαλ που σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθεί σε 16-18 επεισόδια. Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η συμπρωταγωνίστριά του έχει ήδη επιλεγεί και το όνομά της κρατείται μυστικό -έχει διαρρεύσει πως πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη 27χρονη πολύ γοητευτική ηθοποιό η οποία σπούδασε και ζούσε για μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ. Στις «Οκτώ Λέξεις» συμπρωταγωνιστούν ο Όμηρος Πουλάκης, η Σοφία Παυλίδου και ο Τάκης Σπυριδάκης. Με τον Γιάννη Στάνκογλου όντως έχουν γίνει συζητήσεις, όπως και με τη Γιούλικα Σκαφιδά. Η σειρά θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Αθήνα, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε σημεία όπως ο Κεραμεικός και η Δ. Αρεοπαγίτου.

«Τατουάζ» τιτλοφορείται η νέα καθημερινή σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Το συγκεκριμένο στόρι ήταν το επικρατέστερο να αντικαταστήσει το «Ρουά ματ» πριν από δύο σεζόν όταν αποφασίστηκε η διακοπή του, ωστόσο τότε προκρίθηκε η τηλεοπτική μεταφορά των «Δίδυμων Φεγγαριών». Η νέα σειρά θα έχει δραματικό χαρακτήρα και έντονη αστυνομική πλοκή. Τα πρώτα γυρίσματα έχουν ήδη γίνει σε Αθήνα και Αίγινα και σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωταγωνιστικό καστ θα συμμετάσχουν ο Κούλης Νικολάου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ερμίνα Κυριαζή και ο Στέφανος Μιχαήλ που υποδύεται τον Νεκτάριο στο «Μπρούσκο». Όσον αφορά στην κωμωδία, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης πολλά εξωτερικά γυρίσματα, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν θα είναι καθημερινή ή δύο-τριών επεισοδίων την εβδομάδα. Ο πιλότος της θα γυριστεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο συζητά η Ελένη Βαΐτσου. Αυτονόητο είναι πως τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις των τριών δημιουργών για τις νέες τους σειρές έχει ο ΑΝΤ1, ωστόσο δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή καταληκτική και υπογεγραμμένη συμφωνία.

ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ HAPPY END

Ο τρόπος που θα πέσει η αυλαία τόσο στο «Μπρούσκο» όσο και στα «Δίδυμα Φεγγάρια» έχει ήδη αποφασιστεί αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια. Το μόνο βέβαιο σχετικά με τον τρόπο που θα γραφτεί το τέλος και στις δύο σειρές είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει happy end, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά όλες τις ιστορίες.

Πηγή: Tv έθνος

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1213

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *