Το ξενοδοχείο Londa λανσάρει υψηλής τεχνολογίας θεραπείες προσώπου Elemis Biotec

Το ξενοδοχείο Londa λανσάρει υψηλής τεχνολογίας θεραπείες προσώπου Elemis Biotec

Το ξενοδοχείο Londa λανσάρει υψηλής τεχνολογίας θεραπείες προσώπου Elemis Biotec

Το Spa του ξενοδοχείου Londa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το λανσάρισμα των καινούργιων επαναστατικών θεραπειών προσώπου BIOTEC των ELEMIS. Η πολυτελής και πολυαγαπημένη Βρετανική σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου έχει συνδυάσει ένα ισχυρό μείγμα από βιο-ηλεκτρική τεχνολογία, ενεργά συστατικά και το άγγιγμα που μπορεί να μεταμορφώσει και να αποκαλύψει μια νέα γενιά θεραπειών προσώπου οι οποίες υπόσχονται άμεσα, ορατά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

Αυτές οι καινοτόμες μη επεμβατικές θεραπείες ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να διορθώνει και να ανανεώνει το δέρμα όταν απαθή κύτταρα, εξασθενημένα από την έκθεση στον ήλιο, προχωρημένη ηλικία και άγχος, χρειάζονται νέα διέγερση και βοήθεια για επανεκκίνηση στην πλήρη απόδοση τους.

Η Elemis BIOTEC εφαρμόζει πέντε τεχνολογίες με ένα μόνο μηχάνημα, η κάθε μια αποσκοπεί σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος και ενεργεί σε τέλεια συνεργία με το φυσικό και βιο-ηλεκτρικό πεδίο του δέρματος για ορατά αποτελέσματα.

H Elemis έχει συνδυάσει την επιστήμη της προηγμένης βιο-ηλεκτρικής τεχνολογίας και των ενεργών συστατικών υψηλής ισχύος με τη μοναδική πρακτική θεραπεία για να αποκαλύψει μια νέα γενιά θεραπειών προσώπου. Το Spa του ξενοδοχείου Londa παρουσιάζει 8 θεραπείες προσώπου στο μενού θεραπειών BIOTEC, για άτομα που προσδοκούν να βελτιώσουν δραματικά την υγεία του δέρματός τους:

BIOTEC FIRM-A-LIFT
Η σούπερ θεραπεία λίφτινγκ που βοηθά τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.

BIOTEC LINE ERASER
Ισχυρή αναζωογονητική και κλινικά αποδεδειγμένη περιποίηση προσώπου που «σιδερώνει» αποτελεσματικά τις ρυτίδες και γεμίζει τις γραμμές.

BIOTEC SKIN RESURFACER
Μια επαναστατική θεραπεία προσώπου που αποσκοπεί να μειώσει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τις διχρωμίες και τις κηλίδες γήρανσης.

BIOTEC RADIANCE RENEW
Μια θεραπεία που ενισχύει την ακτινοβολία του προσώπου και ενεργοποιεί τα κουρασμένα, θαμπά και στρεσαρισμένα δέρματα.

BIOTEC BLEMISH CONTROL
Ένας βαθύς καθαρισμός για το πρόσωπο που αποτοξινώνει το δέρμα και επιδιορθώνει το φθαρμένο ιστό.

BIOTEC SENSITIVE SKIN SOOTHER
Θεραπεία κατά της ερυθρότητας που καλμάρει και καταπραύνει το ευαίσθητο δέρμα.

BIOTEC SUPER-CHARGER FOR MEN
Αυτή η θεραπεία προσώπου έχει ως σκοπό την αποσυμφόρηση, την αντιγήρανση και την απομάκρυνση της κούρασης από την ανδρική επιδερμίδα.

BIOTEC ANTI-PIGMENT BRIGHTENER
Αυτή η ισχυρή θεραπεία έχει ως σκοπό την απομάκρυνση της μελανίνης και της ορατής θαμπάδας αλλά και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

Για περισσότερες αποταθείτε στο Spa του ξενοδοχείου Λόντα στο τηλέφωνο:
(+357) 25 86 55 61 [email protected]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *