Το υπερπολυτελές παρεκκλήσι Αγ. Γεωργίου όπου θα γίνει ο βασιλικός γάμος

Το υπερπολυτελές παρεκκλήσι Αγ. Γεωργίου όπου θα γίνει ο βασιλικός γάμος

Το υπερπολυτελές παρεκκλήσι Αγ. Γεωργίου όπου θα γίνει ο βασιλικός γάμος

Στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ θα παντρευτούν, στις 19 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι επέλεξε το Κάστρο του Ουίνδσορ γιατί έχει περάσει εκεί κάποιο διάστημα και «έχει ξεχωριστή θέση» στη ζωή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To παλάτι ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του Harry και της Meghan (εικόνες)

To Παλάτι του Ουίνδσορ είναι βρετανική βασιλική κατοικία. Το κάστρο είναι αξιοσημείωτο για τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την αγγλική και αργότερα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά και για την αρχιτεκτονική του. Το αρχικό κάστρο του Ουίνδσορ χτίστηκε τον 11ο αιώνα, μετά την νορμανδική κατάκτηση της Αγγλίας υπό τον Γουλιέλμο Α΄. Από την εποχή του Ερρίκου Α΄ χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε μονάρχες, όντας το μεγαλύτερο παλάτι της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Meghan Markle αποκάλυψε λεπτομέρειες για το bacherolette πάρτι της

Το κάστρο περιλαμβάνει το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που χτίστηκε τον 15ο αιώνα και αποτελεί τον πνευματικό τόπο του κάστρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! H Meghan Markle διάλεξε τον σχεδιαστή του νυφικού της (εικόνες)

Είναι το πολυπληθέστερο κάστρο στον κόσμο, καθώς, περισσότεροι από 500 άνθρωποι ζουν και εργάζονται εκεί. Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ χρησιμοποιεί το κάστρο για τη διαμονή της τα σαββατοκύριακα, καθώς και ως τόπο δεξιώσεων και υποδοχής ξένων προσκεκλημένων.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται εκεί η Τελετή του Βατερλώ, με την παρουσία της Βασίλισσας, και η ετήσια τελετή του Τάγματος της Περικνημίδας, που γίνεται στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το Κάστρο είναι, επίσης, ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός.

 

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *