ΜΟΔΑFASHION NEWSΤόνια Σωτηροπούλου: To εντυπωσιακό νυφικό των MiRo με επιρροές από τη δεκαετία...

Τόνια Σωτηροπούλου: To εντυπωσιακό νυφικό των MiRo με επιρροές από τη δεκαετία του ’20

Στην Ύδρα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου ο γάμος της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Όλες οι προετοιμασίες έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα στην προσπάθεια του ζευγαριού να μοιραστεί την στιγμή με ελάχιστα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο.

Κάτι το οποίο συνέβη μιας και το απόγευμα της Δευτέρας, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στο εσωτερικό γνωστού ξενοδοχείου στο νησί, εκεί όπου και διέμειναν για την πρώτη νύχτα του γάμου. Το πρωί της Τρίτης το ζευγάρι επέλεξε να ξεναγηθεί στα γραφικά σοκάκια του νησιού, με ξεναγό τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή.

Διαβάστε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: H πρώτη βόλτα στην ‘Υδρα μετά το γάμο

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε εντυπωσιακό νυφικό, δημιουργίας των MiRo, το οποίο είχε αναφορές από την δεκαετία του ’20. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίς την βλέπουμε με το εντυπωσιακό νυφικό σε μια επιβλητική αίθουσα, ενώ έγραψε:

«Το όμορφο αυτό νυφικο το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos δηλαδή οι @mirodesigners . Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί 😂. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο 🤍»

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS