Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Μαραβέγια και γιατί δεν μιλά για αυτό

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Μαραβέγια και γιατί δεν μιλά για αυτό

Τόνια Σωτηροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Μαραβέγια και γιατί δεν μιλά για αυτό

Η εμπειρία της Τόνιας Σωτηροπούλου στο ταξίδι στην Κούβα με το Celebrity Travel (όπου βρέθηκε ως καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη μαζί με τον Μάνο Γαβρά) ήταν αξέχαστη. «Ήθελα πάντα να πάω και όταν θες κάτι πολύ, τελικά γίνεται. Η πραγματικότητα στην Κούβα διαφέρει από όσα διαβάζεις στους τουριστικούς οδηγούς: Είναι όμορφη, γεμάτη ρυθμό και χρώματα, αλλά ταυτόχρονα με πολύ δύσκολες συνθήκες ζωής για τους ντόπιους. Οι άνθρωποι παρά τις στερήσεις είναι ευτυχισμένοι, γεμάτοι χαμόγελα κι αυτό σε κάνει να αναθεωρείς για αρκετά πράγματα που θεωρείς ότι δεν έχεις, ενώ ταυτόχρονα να αισθάνεσαι χαρά και ευγνωμοσύνη». Ποια στιγμή από το ταξίδι τής έμεινε αξέχαστη; «Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή, γελάσαμε πολύ, υπήρξαν πολλά ευτράπελα. Από τις πιο ωραίες στιγμές νομίζω ήταν η τελευταία βραδιά στην Κούβα, σε ένα σπίτι με τοπική μπάντα, ρούμι, χώρο και θέα τη θάλασσα».

Όπως είδαμε στο Instagram, μαζί τους στο ταξίδι ήταν και ο Κωστής Μαραβέγιας. Ταξίδεψαν μέχρι εκεί μαζί; «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, για κάτι το οποίο είναι προφανές, για το οποίο δεν κρύβομαι, αλλά η οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανήκει σε μένα και το δικό μου κύκλο ανθρώπων. Κανένας δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για τη ζωή των άλλων, ίσως αρέσει σε όλους μας η κλειδαρότρυπα για το ένα λεπτό που σου παίρνει να διαβάσεις ένα άρθρο αυτού του τύπου και μετά συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Όποτε δεν έχω ανάγκη να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι έχω να δηλώσω το δηλώνω στον άνθρωπό μου, στο σπίτι μου» ξεκαθαρίζει. Κάνοντας μια αναδρομή μού λέει πώς πρωτογνωρίστηκαν με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Γνωριζόμασταν μέσω κοινού κύκλου, αλλά η πρώτη φορά που περάσαμε χρόνο μαζί ήταν πέρσι, πάλι στο Celebrity Travel. Είναι πολύ ευφυής και γενναιόδωρος άνθρωπος. Βρίσκω μεγάλο ενδιαφέρον στους πολυταξιδεμένους ανθρώπους και ο Νίκος είναι ένας από αυτούς, επίσης, όποτε βρισκόμαστε, γελάμε παρά πολύ». Της επισημαίνω ότι ο ίδιος στο πρώτο τους ταξίδι, στη Βαρκελώνη, θεώρησε πως είναι πολύ λιγομίλητη και κλειστή. Πρέπει να νιώσει άνετα με έναν άνθρωπο για να ξεκλειδωθεί; «Γενικότερα δεν ανοίγομαι εύκολα και δεν επιτρέπω εύκολα σε ανθρώπους να έρθουν κοντά. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να μπορώ να αισθανθώ από την πρώτη γνωριμία σε ποιον ταιριάζω και σε ποιον όχι , στην πορεία όμως θεωρώ πως οποιοσδήποτε είναι κοντά περνάει πολύ ωραία μαζί μου, όλα έχουν ένα χιουμοριστικό πρίσμα για μένα και μου είναι βασικό να κάνω τους γύρω μου ευτυχισμένους», δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *