Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας – Η πρόβλεψη

Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας – Η πρόβλεψη

Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας  – Η πρόβλεψη

Τοπικές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι περιλαμβάνει το μενού του καιρού από σήμερα έως και την ερχόμενη Παρασκευή. Αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως κοντά στα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και ως επί το πλείστον στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *