Τώρα μπορείς να βρεις το «ενκουλί» και σε ποτήρι! (pic)

Τώρα μπορείς να βρεις το «ενκουλί» και σε ποτήρι! (pic)

Τώρα μπορείς να βρεις το «ενκουλί» και σε ποτήρι! (pic)

Μπορεί το όνομα του να μην σας θυμίζει κάτι αλλά τον ξέρετε όλοι.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef , Χαράλαμπο Κοτσώνη ή διαφορετικά «ενκουλί».

Όλοι πάνω κάτω ξέρουμε την ιστορία πίσω από την επική ατάκα που θα αφήσει σίγουρα εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης «ενκουλίαυτόρε». Μια ιστορία που τελικά πήρε τεράστιες διαστάσεις με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για τον Κύπριο παίχτη του Master Chef. Μπορεί αντικειμενικά η εικόνα που βγήκε προς τα έξω για τον Χαράλαμπο να μην είναι και η καλύτερη, ωστόσο ο ίδιος δεν πτοήθηκε καθόλου από αυτό αλλά αντίθετα το χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει την δική του σειρά ποτηριών!

Αυτό ακριβώς! Ο Χαράλαμπος εκτός από εξαιρετικός μάγειρας μας παρουσιάζει και την επιχειρηματική του πλευρά αφού όπως δημοσίευσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram η ατάκα του «ενκουλί» γίνεται brand σε ποτήρι (και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να προκύψει).

View this post on Instagram

Ξανα Γεία σας, επειδη βλέπω οτι ζητάτε παρα πολλοι πληροφορίες για το αν πωλείται το ποτήρι μου κάπου! Μπορω να σας πώ οτι επειδη είμαι στην διαδικασία να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα του "εν κουλί" , οποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ποτήρι, ειναι η καλυτερη ποιοτητα που μποροσα να βρω και γίνεται μεσω της εταιριάς που συνεργάζομαι @gotshirtscy , στην Κύπρο, και γίνεται μεσω παραγγελίας για να ετοιμαστούν! Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει και προσωπικο μήνυμα για να του πω περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και την αποστολή-παραλαβή Κυπρο και Ελλαδα!

A post shared by Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *