Τόσα στοιχίζει η νέα εκπομπή του Λώρη Λοϊζίδη

Τόσα στοιχίζει η νέα εκπομπή του Λώρη Λοϊζίδη

Τόσα στοιχίζει η νέα εκπομπή του Λώρη Λοϊζίδη

 

`Το δικό του παραμύθι ετοιμάζεται να ζήσει από την Τρίτη, 7 Μαρτίου, ο Αlpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Η Λέξη που ΔενΛες» στις 14 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί από τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας η σειρά εποχής, «Παραμύθι ν’ Αρχινήσει», του Λώρη Λοϊζίδη, η οποία γυρίζεται σε μεσαιωνικά κάστρα και στην οποία πρωταγωνιστούν 27 αξιόλογοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής και Χριστόδουλος Μαρτάς.

Να σημειωθεί ότι τα κοστούμια των 80 και πλέον συντελεστών είναι βασισμένα σε σχέδια ενδυματολόγων που μελέτησαν την εποχή αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τα βεστιάρια ενώ ειδικά κοστούμια ράφτηκαν και για τους κομπάρσους που θα έχουν μόνιμο ρόλο στη σειρά.Η παραγωγή συνδυάζει το παραμύθι, τον ρομαντισμό και την κωμωδία. Το σενάριο διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα, σε ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς, καλούς και κακούς ιππότες, μάγους, έρωτες, πάθη και μυστήρια. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν πριν από δύο εβδομάδες στο ερειπωμένο χωριό, Παρσάτα, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, στο χωριό Καλοπαναγιώτης και στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου στην εφημερίδα Espresso: «Η σειρά είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει γυριστεί όλο αυτό το διάστημα στην Κύπρο και προορίζεται για το εξωτερικό. Στο σίριαλ υποδύομαι έναν καλοκάγαθο βασιλιά, σχεδόν αφελή, που έχει δύο κόρες. Την πιο στριμμένη και μεγαλύτερη ενσαρκώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τη μικρή κόρη μου, που είναι γλυκιά και πολύφερνη νύφη, την ενσαρκώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όταν εχθροί θα θελήσουν να υποτάξουν τον πύργο και τον λαό μου, ένας γενναίος ιππότης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Κουρής, θα ερωτευτεί το στερνοπούλι μου και θα σώσει το βασίλειό μου από την καταστροφή».

ΑΚΡΙΒΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού μας, η σειρά, ξεπερνά κατά πολύ τον προϋπολογισμό του σίριαλ «Η Λέξη που ΔενΛες» η οποία στοιχίζει στο Alpha Ελλάδος γύρω στις 80 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο, μια παραγωγή πολύ ακριβή βάση των σημερινών δεδομένων. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη υπερβαίνει το συγκεκριμένο ποσό ανά επεισόδιο αφού πρόκειται για ένα σίριαλ, βάση των εκτιμήσεων των ιθυνόντων, που θα σπάσει τα «ταμεία» της Nielsen λόγω της ποιότητας στην εικόνα, στη φωτογραφία, στο σενάριο και στη σκηνοθεσία.

Πηγή : περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1211

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *