ΜΟΔΑSHOPPINGTote Bag: Η ιδανική τσάντα για την επιστροφή στη ρουτίνα

Tote Bag: Η ιδανική τσάντα για την επιστροφή στη ρουτίνα

Ευρύχωρη και κομψή θα σε συντροφεύσει στο γραφείο, στη βόλτα και όπου αλλού εσύ επιθυμείς.

Μπορεί αρκετές από εμάς να παραμένουν σε mood διακοπών αφού το κύμα ζέστης δεν λέει να κοπάσει, όμως η πλειοψηφία έχει επιστρέψει στο καθήκον. Οι πρώτες εμφανίσεις στο γραφείο απαιτούν στυλ, άνεση και φινέτσα, με την γυναικεία τσάντα να παραμένει αναπόσπαστο αξεσουάρ.

Οι δημιουργίες της ερχόμενης σεζόν σε λίγο θα κυκλοφορήσουν στα ράφια των boutiques όλου του κόσμου κι εμείς ήδη προσαρμόζουμε τα outfits μας, προσθέτοντας ενδιαφέρουσες πινελιές. Καθημερινά περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας εκτός σπιτιού, με τον εργασιακό χώρο να είναι το μέρος όπου συναντάμε τον πιο πολύ κόσμο.

Αν πάλι έχουμε κάποια έξοδο μετά την δουλειά, συνήθως δίνουμε το παρών με το ίδιο outfit αφού είναι αρκετά χρονοβόρο το να πάμε μέχρι το σπίτι για να αλλάξουμε look. Όπως καταλαβαίνεις μια μεγάλη, ευρύχωρη τσάντα αποτελεί must-have για να αποθηκεύσουμε όλα τα απαραίτητα items της ημέρας (κινητό, κλειδιά, καλλυντικά, πορτοφόλι κ.ά).

Kάπου εδώ λοιπόν έρχεται η tote bag για να δώσει τη λύση και να αναβαθμίσει αισθητά τις εμφανίσεις σου. Κομψή, σύγχρονη και ευκολοφόρετη μπορεί να προστεθεί σε κάθε look για να κάνει τη διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS