Τραγούδια… κάτω από τ’ αστέρια 

Τραγούδια… κάτω από τ’ αστέρια 

Τραγούδια… κάτω από τ’ αστέρια 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη, για ακόμα μια φορά, δίνει μία συναυλία προς όφελος των παιδιών που στηρίζει το Σοφία για τα Παιδιά. Η συναυλία με το  τίτλο “Κάτω από τ΄αστέρια”  περιλαμβάνει  ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια που ερμηνεύει η Πρωτοψάλτη θα ακούσουμε αυτή την φορά τραγούδια που αγαπάει η ίδια, από το διεθνές και Ελληνικό Ρεπερτόριο. Τραγούδια μελωδικά, τραγούδια που θα  γεμίσουν την ψυχή μας και θα μας κάνουν να σιγοτραγουδήσουμε μαζί της κάτω από τα αστέρια στον υπέροχο χώρο του Αμφιθεάτρου της Σχολής Τυφλών, στις 25 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 μ.μ.

Η  διαχρονική ερμηνεύτρια για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες κρατά τα σκήπτρα με την ξεχωριστή έκφρασή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία. Την συνοδεύουν έξι εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί που την ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων, σε κάθε γωνιά που ταξιδεύει την Ελληνική μουσική και τα τραγούδια της.

Στη συναυλία θα συμμετέχει και ο Κύπριος συνθέτης Κώστας Κακογιάννης,  ο οποίος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια που έγραψε για την σειρά «Χάλκινα Χρόνια» που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Σοφία για τα Παιδιά. Επίσημος χορηγός επικοινωνίας είναι ο δημοσιογραφικός οργανισμός ο Φιλελεύθερος και ο Active 107,4.

Στηρίζουν επίσης η τηλεόραση του ΡΙΚ, η Aegean ως επίσημος χορηγός αερομεταφορών, τα πολυκαταστήμτα Debenhams, το Hilton Park ως χορηγός φιλοξενίας και Kapnos Airport Shuttle.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *