«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

«Τσακώθηκα με συναδέλφους επειδή υπερασπίστηκα τον Γιώργο Αγγελόπουλο»

Για το Down Town Κύπρου φωτογραφήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιώργο Καπλανίδη και μίλησε αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Ντάνου στο Τατουάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γκλέτσος υπέρ του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε για την απόφασή του να υπερασπιστεί δημόσια τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το δημόσιο σχόλιο του Μέμου Μπεγνή περί κατάντιας στην τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός ηθοποιός «καρφώνει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Τατουάζ (εικόνες)

Στα νέα παιδιά που μπαίνουν σε αυτό τον χώρο, όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βλέπετε τον εαυτό σας; Γι’ αυτό ίσως τον υπερασπιστήκατε;

«Ναι, φυσικά και βλέπω τον εαυτό μου. Όλοι, μα όλοι, θεωρώ ότι δικαιούνται την ευκαιρία της δοκιμής σε όλες τις Τέχνες. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν ο άνθρωπος είναι καλός ή όχι. Είναι και αντιδεοντολογικό. Δε θα το έλεγα δημόσια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι νωρίς ακόμα για να πω αν κάνει ή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δε θα έλεγα κάτι. Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί θεωρώ πολύ άδικο να την πέφτουν σε ένα νέο παιδί που πάει να κάνει μία προσπάθεια. Πού είναι το κακό; Έχω τσακωθεί με συναδέλφους που με πήραν και μου είπαν “μα γιατί τα είπες αυτά;” και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε.»

 

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *