ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΤζώρτζια Παναγή: Όσα αποκαλύπτει για τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στον χώρο

Τζώρτζια Παναγή: Όσα αποκαλύπτει για τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στον χώρο

Μέσα από μία ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου, η Τζώρτζια Παναγή μίλησε για διάφορα, ενώ έκανε και αποκαλύψεις όσον αφορά ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε στων χώρο των media. 

Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε μεταξύ άλλων στο εάν χτύπησε τηλέφωνο για να πάρει μία δουλειά ενώ αναφέρθηκε και στις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε. 

«Πάρα πολλές φορές σήκωσα το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά και πάρα πολλές φορές έφαγα πόρτα γιατί καταλάβαινα πως για να πάρω τη συγκεκριμένη δουλειά, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, έπρεπε να περάσω από άλλα στάδια και με πάρα πολύ όμορφο τρόπο, ευγενικό τρόπο είπα όχι ευχαριστώ δεν θα το κάνω. Έγιναν και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Να σηκώσεις το τηλέφωνο και να καταλάβεις ότι άλλος ρε παιδί μου  θέλει να σε δει πιο προσωπικά, θέλει να σε βγάλει για φαγητό αλλά το υπονοούμενο το καταλαβαίνεις. Καταλαβαίνεις τις προθέσεις του άλλου.»

Η ίδια στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «Κάποια σεξουαλική παρενόχληση δεν υπήρχε αλλά σίγουρα κάποια σχόλια του τύπου “Θέλεις να περάσεις από εδώ να τα πούμε;” ή “Θες να βγούμε και μετά…” και εκεί έρχεσαι σε δύσκολη θέση, αλλά μπορείς να ξεχωρίσεις, τις προθέσεις του άλλου. »

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS