CELEBRITIESMUSICBeyoncé: Αφιερώνει ένα medley τραγουδιών της σε 13χρονη θαυμάστριά της που έφυγε...

Beyoncé: Αφιερώνει ένα medley τραγουδιών της σε 13χρονη θαυμάστριά της που έφυγε από τη ζωή

Το συγκινητικό αφιέρωμα της Beyoncé.
Η Beyoncé δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη Lyric Chanel, μια 13χρονη θαυμάστριά της που είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου και αναπλαστικό επενδύμωμα και πέθανε μετά από διετή μάχη.

Η αστέρας της μουσικής, η οποία είχε στείλει λουλούδια στη Lyric τον Σεπτέμβριο όταν είδε ένα βίντεο με το νεαρό κορίτσι να τραγουδά ένα από τα επιτυχημένα τραγούδια της, απέτισε φόρο τιμής στη Lyric Chanel ερμηνεύοντας τα τραγούδια της «Brown Skin Girl», «Halo» και «Love On Top».

Στο ρεφρέν του «Love On Top», μάλιστα, η Beyoncé άλλαξε τους αρχικούς στίχους και πρόσθεσε το όνομα της Lyric.

Η οικογένεια της Lyric Chanel κατέγραψε στα κοινωνικά δίκτυα τη μάχη της μικρής με τον καρκίνο, τραβώντας την προσοχή διάσημων όπως η Cardi B και η Trae The Truth.

Η Lyric Chanel ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Beyoncé και είχε γεννηθεί στο Χιούστον, όπως η 39χρονη τραγουδίστρια.

Την τραγική είδηση του θανάτου της Lyric μετέφερε ο λογαριασμός «Go Gold For Childhood Cancer» στο Instagram την περασμένη Παρασκευή (05/03).

«Η Lyric κέρδισε τα φτερά του αγγέλου σήμερα το πρωί σε ηλικία 13 ετών», έγραψε η σελίδα.

«Η Lyric πολέμησε γενναία το αναπλαστικό επενδύμωμα και υπέφερε περισσότερο από όσο θα έπρεπε να υποφέρει ένα παιδί. Της άρεσε να τραγουδά, να ακούει μουσική και να χορεύει. Ξέρω ότι σίγουρα χορεύει μαζί με όλους τους αγγέλους αυτή τη στιγμή. Φροντίστε το κοριτσάκι της οικογένειάς σας! Θα μας λείπεις για πάντα!», αναφέρεται στο μήνυμα.

Τον Οκτώβριο η Beyoncé είχε στείλει στη Lyric μια κούτα με προϊόντα της συλλογής της «Ivy Park x Adidas».

«Σε ευχαριστώ πολύ Beyoncé, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή», είχε γράψει η νεαρή σε ανάρτησή της. «Μόλις γύρισα από τη χημειοθεραπεία και είδα την έκπληξη που περίμενε. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS