ΕκδηλώσειςEVENTSΜεγάλη φιλανθρωπική συναυλία "Η ψυχή μου, η Ουκρανία"

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία “Η ψυχή μου, η Ουκρανία”

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία “Η ψυχή μου, η Ουκρανία” («My Soul, Ukraine») με τη συμμετοχή ταλαντούχων παιδιών (κυρίως προσφυγόπουλων) και καταξιωμένων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 στη Λάρνακα, στην παραλία των Φοινικούδων στην ανοιχτή σκηνή στις 19:00.

Τη συναυλία θα κοσμήσουν καλλιτέχνες από την Ουκρανία – αγαπημένοι πολλών παιδιών και εφήβων, η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς “School” και τραγουδίστρια Anna Trincher και ο θρυλικός τραγουδιστής Serhiy Babkin. Η παράσταση του Serhiy θα περιλαμβάνει τόσο σόλο συνθέσεις του όσο και τραγούδια από το θρυλικό συγκρότημα 5nizza. Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη με την ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ελπίδας που τόσο χρειαζόμαστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Fb Img 1652778500655


Ο σκοπός αυτού του έργου είναι να εισαγάγει στον τοπικό πληθυσμό την πλούσια και ξεχωριστή κουλτούρα του ουκρανικού λαού. Μέσα από τραγούδια και πρόζα, τα ουκρανικά ταλέντα θα δείξουν την καρδιά και τη ψυχή της πατρίδας μας. Αυτό το εξαιρετικό γεγονός θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο της θετικής εικόνας της χώρας μας και θα επιστήσει για άλλη μια φορά την προσοχή του ευρύτερου κοινού στην κατάσταση στην Ουκρανία και στη στήριξη των προσφύγων στην Κύπρο. Είναι σημαντικό να έρθετε στην εκδήλωση και να υποστηρίξετε την εκδήλωση με ουκρανικά σύμβολα και με κεντημένη στολή. Έχουμε κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Ελάτε μόνοι σας, προσκαλέστε τους φίλους σας. Το ουκρανικό τραγούδι θα ενώσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων.
Διοργανωτής εκδήλωσης: η StarMusic Events.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ουκρανικής-Κυπριακής Φιλίας στην Κύπρο. Ο Πρέσβης της Ουκρανίας Ruslan Nimchynsky, καθώς και πλήθος αξιωματούχων της Κύπρου και της Κυπριακής Κυβέρνησης θα παραστούν στη συναυλία για να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό.


Η εκδήλωση θα καλυφθεί από τα ΜΜΕ της Κύπρου και της Ουκρανίας.


Πρόκειται για μια μοναδική συναυλία Ουκρανών στην Κύπρο. Εάν είστε Ουκρανός, πρέπει να είστε μαζί μας στις 21 Μαΐου 2022. Ας ενωθούμε και αφήστε ολόκληρο τον κόσμο να ακούσει και να μάθει για την Ουκρανία. Αν είστε Κύπριος κοπιάστε να γνωρίσετε και να απολαύσετε την Ουκρανική κουλτούρα, μουσική και την ψυχή της Ουκρανίας.


Τα πάντα είναι και θα είναι Ουκρανία!


Δόξα στην Ουκρανία.


Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS