ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Uncategorized«Να Mε Θυμηθείς»: Πυξ Λαξ και MΕΛISSES μαζί στο στούντιο (pics &...

«Να Mε Θυμηθείς»: Πυξ Λαξ και MΕΛISSES μαζί στο στούντιο (pics & vid)

Μια μοναδική σύμπραξη των δύο κορυφαίων συγκροτημάτων.
«Αν δεν υπήρχαν οι Πυξ Λαξ, ίσως να μην υπήρχαν οι ΜΕΛISSES…»

Με αυτή τη φράση του Χρήστου Μάστορα σφραγίζεται η σχέση των δύο συγκροτημάτων.

Οι Πυξ Λαξ και οι ΜEΛΙSSES βρέθηκαν στο studio για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Να Mε Θυμηθείς», το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ των Πυξ Λαξ με τίτλο «Μέσα Από Τις Φωνές Των Φίλων» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ενώ την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι ΜΕΛΙSSES, οι οποίοι παίζουν και ως μουσικοί.

Χρήστος Μάστορας – Φίλιππος Πλιάτσικας

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.

Επίσης τα views στο ΥouΤube αποτυπώνουν την αγάπη του κόσμου.

Πυξ Λαξ – ΜΕΛΙSSES

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ.

Πριν τρία χρόνια με τη διασκευή του «Γιατί», η οποία κυκλοφόρησε από την Panik Records, έκαναν τη διαφορά, ενώ το τραγούδι παρέμεινε για 17 εβδομάδες στο No. 1 του ραδιοφωνικού airplay και τα videos στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια views.

Χρήστος Μάστορας

Επίσης, στο άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, περιέχεται και το ντουέτο τους με τον Μπάμπη Στόκα στην επιτυχία «Το Κύμα», που είχε παρουσιαστεί στη σκηνή των βραβείων Mad VMA αποσπώντας θετικά σχόλια.

Το άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS» περιλαμβάνει 24 τραγούδια από κάθε φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου σε συμπράξεις του συγκροτήματος με 11 καλλιτέχνες.

Ακούστε τους Πυξ Λαξ και τις ΜEΛΙSSES να τραγουδούν μαζί το «Να Mε Θυμηθείς»:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS