ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

UncategorizedΣασμός: Διπλή σύλληψη, o ένας παραδίνεται και ο άλλος παγιδεύεται

Σασμός: Διπλή σύλληψη, o ένας παραδίνεται και ο άλλος παγιδεύεται

Σασμός, καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια…

Κάθε άλλο παρά αναμενόμενες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σίριαλ «Σασμός» στα αμέσως επόμενα επεισόδια που έρχονται προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Βαγγέλη, καταφέρνουν να παγιδεύσουν τον Μαθιό με την κατηγορία του φόνου του Πάνου.

Οι δύο άντρες βάζουν το εργαλείο που χρησιμοποίησε ο Ευθύμης όταν σκότωσε τον Πάνο στο αμάξι του Σταματάκη και στη συνέχεια ειδοποιούν την Αστυνομία για να το ελέγξει. Ωστόσο, ο Μαθιός καταφέρνει να βρει καταφύγιο σε μία σπηλιά στο βουνό και κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Ο εφιάλτης του γίνεται πραγματικότητα. Το μοναδικό πράγμα που φοβόταν όλο αυτό το διάστημα ήταν να μην συλληφθεί για τον φόνο του Στεφανή και τώρα κινδυνεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε.

Οι ώρες περνούν, και η οικογένεια Σταματάκη δίνει αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Ο Αντώνης αν και επιφυλακτικός με τον Μαθιό μοιάζει να πιστεύει στην αθωότητά του και είναι σίγουρος πως ο Φαρμάκης σκότωσε τον συνεργάτη του και τώρα θέλει να φορτώσει το έγκλημα στον Μαθιό. Και ο αστυνόμος κάνει τα πάντα για να το αποδείξει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό My Tv, ζητάει από τον Αστέρη και την Καλλιόπη να πείσουν τον Μαθιό να τον εμπιστευτεί και να παραδοθεί στην Αστυνομία. Εκείνος, όμως, φοβάται καθώς δεν ξέρει αν θα καταφέρουν τελικά να αποδείξουν πως δεν είναι δολοφόνος και πιστεύει πως με τη σύλληψή του θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για τον φόνο του Στεφανή. Ωστόσο, ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει, μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη, ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανωτέρους της. Ο Μαθιός, θολωμένος από την μοναξιά στην σπηλιά και από την στέρηση των δικών του, κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και παραδίνεται. Η ανάκρισή του ξεκινάει, όλοι αγωνιούν για εκείνον και το μέλλον του ενώ, η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Ωστόσο, ο Αντώνης σύντομα διατάζει και τη σύλληψη του Ευθύμη καθώς έχει καταφέρει να βρει επαρκή στοιχεία εναντίον του. Η Αιμιλία, μετά από πίεση του αστυνόμου, στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ ο Ευθύμης περνά τις πρώτες του ώρες φυλακισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS