ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZ«The Queen's Gambit»: 6 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια

«The Queen’s Gambit»: 6 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια

Είναι πανέμορφη και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit». H Anya Taylor-Joy είδε το άστρο της να λάμπει μόλις στα 24 της χρόνια και υποδυόμενη την Beth Harmon έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.

Η ηθοποιός με το υποκριτικό της ταλέντο έχει κλέψει τις εντυπώσεις κι όλοι ξαφνικά μιλούν για εκείνη και θέλουν να μάθουν πράγματα για τη ζωή της.

Βέαβαια δεν είναι η πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός αφού ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής το 2014.

6 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την νεαρή ηθοποιό: 

1. Είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1996) και έχει καταγωγή από την Αμερική, την Αργεντινή και τη Μ. Βρετανία. Γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και έχει πέντε αδέρφια. Η μητέρα της είναι φωτογράφος και interior designer και ο πατέρας της τραπεζίτης. Η οικογένειά της μετακόμισε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όταν ήταν μωρό και στη συνέχεια στο Λονδίνο, όταν εκείνη ήταν έξι ετών.

2. Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό χορό αλλά και με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όταν η Sarah Doukas (μάνατζερ του πρακτορείου μοντέλων Storm η οποία είχε ανακαλύψει και την Kate Moss) της πρότεινε να δουλέψει ως μοντέλο όταν την είδε έξω από το πολυκατάστημα Harrod’s στο Λονδίνο.

3. Η πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός ήταν το 2014, στην κωμωδία τρόμου Vampire Academy όμως η σκηνή στην οποία έπαιζε κόπηκε στο τελικό μοντάζ. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς Endeavour και σε αρκετά επεισόδια της σειράς περιπέτειας Atlantis.

4. Το 2017 έγινε γνωστή σε μεγαλύτερο κοινό, μέσα από την ταινία του M Night Shyamalan Split, όπου υποδύθηκε την Casey Cookie, ένα από τα έφηβα κορίτσια τα οποία έχουν απαχθεί από έναν μυστηριώδη άντρα με σχιζοειδή προσωπικότητα (James McAvoy). 

5. Είναι ζευγάρι με τον 37χρονο Ιρλανδό σκηνοθέτη, ηθοποιό και μοντέλο Eoin Mecken.

6. Είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το άρωμα Flowerbomb του οίκου Victor&Rolf.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS